- نویسنده موضوع
- #1
وجود بیش از ۲۵۰۰ نوع غذا، ۱۰۹ نوع نوشیدنی و انواع نان و شیرینی در کشورمان باعث شده است مکتب آشپزی ایران جزء یکی از سه مکتب اصلی خوراک کنار مکاتب آشپزی رومی و چینی قرار بگیرد، اما بهعنوان یک مقصد اصلی در زمینه گردشگری غذا به جهانیان معرفی نشده است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ موضوع گردشگری خوراک با توجه به ظرفیتهای غنی ایران در تنوع و تکثر غذاهای محلی و مختص هر استان از چندین جنبه برای توسعه صنعت گردشگری کشور حائز اهمیت است که یکی از مهمترین آنها برداشتن گامی بهسوی تحقق هدف و سیاست کلی این حوزه یعنی تنوعبخشی محصولات و توزیع سفر بهشمار میآید، تحقق این مهم میتواند بهعنوان جاذبهای جدید سبب هدایت گردشگران بهسوی مقاصد متنوع و کمتر شناختهشده شود...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.