متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

ایران چرا ایران با وجود تنوع غذایی نتوانسته به‌عنوان یک مقصد گردشگری خوراک به دنیا معرفی شود؟

  • نویسنده موضوع AINAZ.R
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 137
  • کاربران تگ شده هیچ

AINAZ.R

کاربر حرفه‌ای
سطح
25
 
ارسالی‌ها
2,758
پسندها
13,649
امتیازها
49,173
مدال‌ها
25
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #1

وجود بیش از ۲۵۰۰ نوع غذا، ۱۰۹ نوع نوشیدنی و انواع نان و شیرینی در کشورمان باعث شده است مکتب آشپزی ایران جزء یکی از سه مکتب اصلی خوراک کنار مکاتب آشپزی رومی و چینی قرار بگیرد، اما به‌عنوان یک مقصد اصلی در زمینه گردشگری غذا به جهانیان معرفی نشده است.​

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ موضوع گردشگری خوراک با توجه به ظرفیت‌های غنی ایران در تنوع و تکثر غذاهای محلی و مختص هر استان از چندین جنبه برای توسعه صنعت گردشگری کشور حائز اهمیت است که یکی از مهم‌ترین آنها برداشتن گامی به‌سوی تحقق هدف و سیاست کلی این حوزه یعنی تنوع‌بخشی محصولات و توزیع سفر به‌شمار می‌آید، تحقق این مهم می‌تواند به‌عنوان جاذبه‌ای جدید سبب هدایت گردشگران به‌سوی مقاصد متنوع و کمتر شناخته‌شده شود...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : AINAZ.R

موضوعات مشابه

عقب
بالا