لاله عباسی

  • نویسنده موضوع ❤atefeh
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 205
  • کاربران تگ شده هیچ

❤atefeh

رو به پیشرفت
رو به پیشرفت
تاریخ ثبت‌نام
18/12/21
ارسالی‌ها
150
پسندها
197
امتیازها
728
مدال‌ها
3
سطح
2
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
منبع: ویکی پدیا
IMG-20220207-WA0106.jpg
لاله عباسی (نام علمی: Mirabilis jalapa) ، (به انگلیسی: Marvel of Peru) رایج‌ترین گونهٔ تزیینی سرده لاله عباسی است. گفته می‌شود لاله عباسی برای نخستین بار در سال ۱۵۴۰ از کوه‌های آند پرو صادر شده است. یکی از جنبه‌های جالب این گیاه تغییر رنگ گل‌های آن است. گاهی گل‌هایی با رنگ‌های متفاوت بر روی یک گیاه دیده می‌شوند. گل‌ها عصر هنگام شکوفا شده و عطر خوش‌بویی تولید می‌کنند و در رنگ‌های قرمز، صورتی، سفید و زرد قابل مشاهده می‌باشد. گل‌ها پنج گلبرگ به هم پیوسته، برگ‌ها سبز و بدون کرک، حاشیه برگ‌ها کاملاً صاف و دارای ریشه غده‌ای می‌باشد و در مناطقی که در فصل زمستان یخبندان نباشد به صورت گیاهی چند ساله باقی می‌ماند.
 
امضا : ❤atefeh

❤atefeh

رو به پیشرفت
رو به پیشرفت
تاریخ ثبت‌نام
18/12/21
ارسالی‌ها
150
پسندها
197
امتیازها
728
مدال‌ها
3
سطح
2
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
موارد استفاده
از گل‌های لاله عباسی در رنگ‌آمیزی مواد غذایی استفاده می‌شود. برگ‌های آن نیز خوراکی است ولی فقط در مواقع اضطراری توصیه می‌شود. دانه‌های این گیاه سمی است.[۲] از این گیاه برای زدودن آلودگی به فلزات سنگین استفاده شده است[۳] .
 
امضا : ❤atefeh

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا