- ارسالیها
- 13,098
- پسندها
- 33,530
- امتیازها
- 96,874
- مدالها
- 69
- سن
- 17
- نویسنده موضوع
- مدیرکل
- #1
منبع:کجارو
سوغات خوراکیرشته خشکار
این شیرینی سنتی گیلانی، که تهیهی آن برای افطار در ماه مبارک رمضان مرسوم است، سابقهی زیادی دارد و در برخی مناطق، رشتهریزی (اصطلاح محلی برای پخت این شیرینی) شغل خانوادگی است. مواد اصلی تشکیلدهندهی این شیرینی، شیر، آرد برنج، مغز گردو، هل، دارچین و شکر است. برای تهیهی رشتههای این شیرینی، ابزار مخصوصی وجود دارد که به شانهی رشتهریزی معروف است. شانهی رشتهریزی، قیفی از جنس برنج است که ۶ لولهی باریک و منظم دارد. برای سرخ کردن رشتهها نیز از سینی مسی استفاده میشود و هرچه خلوص بالاتری داشته باشد، در کیفیت شیرینی هم مؤثر است. پخت رشته خشکار چندین...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.