- ارسالیها
- 2,128
- پسندها
- 4,360
- امتیازها
- 30,973
- مدالها
- 16
- نویسنده موضوع
- #1
دیاستاز ( از واژه ای یونانی به معنی شکستن و تفکیک ) آنزیمی است که تجزیه ی نشاسته به مالتوز را کاتالیز می کند. این آنزیم، اولین آنزیمی بود که کشف و شناخته شد و Anselme Payan آن را در سال 1833 در محلول مالت پیدا کرد. امروزه دیاستاز به هر هیدرولازی می گویند ( آلفا، بتا و یا گاما- آمیلاز) که می تواند کربوهیدراتها ( قند ها) را بشکند.
پسوند "از" که برای نامگذاری آنزیم ها استفاده می شود، از نام دیاستاز مشتق شده است.
پسوند "از" که برای نامگذاری آنزیم ها استفاده می شود، از نام دیاستاز مشتق شده است.