- ارسالیها
- 1,237
- پسندها
- 16,078
- امتیازها
- 38,073
- مدالها
- 20
- نویسنده موضوع
- محروم
همه ما چیزهای مشابهی را برای کودکانمان می خواهیم. ما میخواهیم آنها طوری بزرگ شوند که عاشق شوند و دوست داشته شوند، رویاهایشان را دنبال کنند و موفقیت پیدا کنندو کودکانی شاد باشند. با این حال، بیشتر ما می خواهیم آنها خوشحال و شاد باشند. اما چقدر بر شادی فرزندانمان کنترل داریم.
صحبت های یک مراجع: (پسر من، عل ، که اکنون 7 ساله است، از بدو تولد کودکی نسبتاً غمگین بوده است، در حالی که کودک 5 ساله من، نازنین، همیشه خندان است. علی با ناراحتی از خواب بیدار می شود. از طرف دیگر نازنین هر روز با لبخند سلام می کند.)
ممکن است تمایل ژنتیکی برای افسردگی وجود داشته باشد، اما ژنهای ما شکلپذیر هستند و بسته به محیط میتوان آنها را روشن یا خاموش کرد و شادی کودکانمان را می توانیم ایجاد کنیم.
[ATTACH...
صحبت های یک مراجع: (پسر من، عل ، که اکنون 7 ساله است، از بدو تولد کودکی نسبتاً غمگین بوده است، در حالی که کودک 5 ساله من، نازنین، همیشه خندان است. علی با ناراحتی از خواب بیدار می شود. از طرف دیگر نازنین هر روز با لبخند سلام می کند.)
ممکن است تمایل ژنتیکی برای افسردگی وجود داشته باشد، اما ژنهای ما شکلپذیر هستند و بسته به محیط میتوان آنها را روشن یا خاموش کرد و شادی کودکانمان را می توانیم ایجاد کنیم.
[ATTACH...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
آخرین ویرایش