متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

طب سنتی افزایش خواص مواد غذایی با انجام این روش ها

  • نویسنده موضوع Negar-
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 156
  • کاربران تگ شده هیچ

Negar-

مدیر بازنشسته
سطح
35
 
ارسالی‌ها
4,131
پسندها
36,393
امتیازها
74,373
مدال‌ها
37
  • نویسنده موضوع
  • #1
خواص مواد غذایی را با درست مصرف کردن آنها می توان به طور کامل و بهتری دریافت کرد چرا که با مصرف مواد غذایی به شیوه های نادرست از رسیدن مواد مغذی موجود در آنها به بدن جلوگیری می شود.

سیب زمینی

سیب زمینی سرخ کرده یکی از لذیذترین خوراکی ها به شمار می رود که طرفداران خاص خودش را در دنیا دارد. مطالعات نشان می دهد که سیب زمینی بنفش فواید بسیاری دارد و خواص آن با سیب زمینی سفید قابل مقایسه نیست. این نوع سیب زمینی فشار خون را کاهش داده و خطر بروز سرطان را کم می کند. در ادامه باید اشاره کرد که سیب زمینی بنفش از همتای سفید خود پیشی گرفته و به دلیل دارا بودن پلی فنول های موجود باعث کاهش قند خون می شود.

هویج

هویج پای ثابت سوپ های خوشمزه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Negar-

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا