متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

روانشناسی اجتماعی اهمیت خودارزیابی در پیشرفت شغلی مدیران و کارمندان

• نویسنده موضوع Agust D
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 7
  • بازدیدها 135
  • کاربران تگ شده هیچ

Agust D

مدیر بازنشسته
سطح
14

ارسالی‌ها
1,344
پسندها
5,602
امتیازها
24,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
از اهمیت خودارزیابی در پیشرفت فردی غافل نشوید.خود ارزیابی راهی عالی برای تجزیه و تحلیل عملکرد کاری و پیشرفت های فردی است که باید انجام دهید. اهمیت خودارزیابی در این است که می‌توانند با شکل دهی اهداف جدید حتی به شما کمک کند به موقعیت بالاتری برسید. هدف از خودارزیابی کمک به فرد در شناخت میزان توانایی های خود و بهبود آن هاست. زمانی که برای اولین بار خودارزیابی می کند،دلهره آور است، اما به مرور زمان طبیعی تر می شود. ضروری است کمی زمان بگذارید تا نقاط قوت، ضعف، ارزش‌ها و دستاوردهای خود را بررسی کنید تا مشخص شود برای رسیدن به کدام اهداف، کدام مهارت ها را باید تقویت کنید

خودارزیابی چیست؟

خودارزیابی نوعی ارزیابی عملکرد است که به شما این امکان را می‌دهد تا در مورد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Agust D

Agust D

مدیر بازنشسته
سطح
14

ارسالی‌ها
1,344
پسندها
5,602
امتیازها
24,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع

جنبه های مورد توجه در خودارزیابی

چنانچه شرح داده شد خودارزیابی توانایی بررسی خود برای پی بردن به میزان پیشرفت است. این کار مستلزم آن است که کارکنان توانایی های خود را بررسی کنند و نقاط قوت و ضعف را شناسایی کنند. در واقع کارمندان را تا حد زیادی مسئول توسعه توانایی و پیشرفت خود قرار می دهد. خودارزیابی به معنای بررسی سوالاتی مانند موارد زیر است. این ها سوالاتی هستند که در خودارزیابی گنجانده می شود. سوالاتی که فرد را به فکر کردن درباره عملکرد خویش فرا می خواند.
  1. در کجا به برتری چشمگیر رسیده اید؟
  2. به چه دستاوردهایی بیشتر افتخار می کنید؟
  3. کجا احساس می کنید به حمایت بیشتری نیاز دارید؟
  4. چه اهدافی را آرزو می کنید که می توانستید به آن ها دست پیدا...

Agust D

مدیر بازنشسته
سطح
14

ارسالی‌ها
1,344
پسندها
5,602
امتیازها
24,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع

مزایای خود ارزیابی

شاید برای آن هایی که از صحبت کردن در مورد خود لذت نمی برند جالب نباشد، اما خود ارزیابی مزایای زیادی دارد. اگر اغلب از بررسی عملکرد گاه و بیگاه خود می ترسید، تنها نیستید. احتمال بالایی نیز وجود دارد که کارفرما هم به همان اندازه نسبت به جلسه خودارزیابی بی علاقه باشد. مطالعات متعدد در دهه گذشته نشان داده است که مدیران و کارکنان به طور یکسان از ارزیابی های سالانه رنجیده اند. بنابراین عجیب نیست اگر از انجام خودارزیابی و خود انتقادگری طفره بروند. شرکت ها برای افزایش تلاش های مدیریت و شکوفایی استعداد خود تحت فشار فزاینده ای هستند.
مزایای کلی خودارزیابی در همه جنبه های زندگی به وضوح قابل مشاهده است. اما اجرای آن چندان هم آسان نیست. آموزش...

Agust D

مدیر بازنشسته
سطح
14

ارسالی‌ها
1,344
پسندها
5,602
امتیازها
24,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع

2-اهمیت خودارزیابی | مزایای برای مدیران

کارفرمایان و مدیران از خودارزیابی کارکنان سود زیادی می برند. وقتی یک کارمند خودارزیابی می کند، مدیران می توانند بینش هایی را در مورد احساس کارکنان در مورد کار و اینکه چه جایگاهی در تیم خود دارند و آیا نسبت به آن رضایت دارند یا خیر، به دست می آورند. کارفرماها می توانند درک واقعی از نحوه نگرش کارمندان به شغل خود داشته باشند. درنتیجه سوء تفاهم های احتمالی را نشان داده و کارکنان همچنین به بازخوردهایی که به مدیران انگیزه می دهد رسیدگی می کنند.
خود ارزیابی کارکنان، به صاحبان و مدیران کسب‌وکار، افق دید بسیار گسترده‌تری برای کار می‌دهد و به آن‌ها کمک می‌کند تا مساله را از زاویه دید کارمندان بررسی کنند. اجتناب‌ناپذیر است که بین...

Agust D

مدیر بازنشسته
سطح
14

ارسالی‌ها
1,344
پسندها
5,602
امتیازها
24,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع

نکاتی برای انجام خودارزیابی

انجام خودارزیابی‌ها با کمک به شما برای رسیدن به اهداف و بهبود توانایی ها، نتایج مثبتی به همراه خواهد داشت که اساساً عملکرد کلی شرکت را نیز بهبود می بخشد. برای ایجاد یک خودارزیابی مؤثر این نکات را در نظر داشته باشید.

1-دستاوردهایی که به آن ها افتخار می کنید را بررسی کنید

همانطور که برای انجام ارزیابی خود شروع به فکر کردن می کنید، با نکات مثبت شروع کنید. به پیشرفت‌های شخصی که فکر می‌کنید به رشد حرفه‌ای شما کمک کرده است فکر کنید. اگر مدیر و رئیس، اهدافی را برای شما تعیین کرده است، توضیح دهید که به کدام اهداف رسیده اید. هر کار یا مسئولیتی را که انجام داده اید و به آن مفتخرید برجسته کنید. می‌توانید مهارت‌هایی...

Agust D

مدیر بازنشسته
سطح
14

ارسالی‌ها
1,344
پسندها
5,602
امتیازها
24,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع

4-راه هایی برای رشد و بهبود پیدا کنید

در طول ارزیابی خود، بخش ها و نکاتی را جستجو کنید که بتوانید در آن ها پیشرفت کنید و درباره آن ها بیاموزید. ممکن است موقعیت های چالش برانگیزی وجود داشته باشد که نتوانید به اهدافی که برای خود تعیین کرده اید دست یابید. ضروری است که این موقعیت ها و علت پیش آمدن آن ها را بررسی کرده و راه هایی برای بهبود و رفع آن ها بیابید.
مدیران معمولا متوجه می شوند که کارمندان چه زمانی از اهداف خود کوتاه می آیند. بسیاری از آن ها در حال بررسی نحوه واکنش شما به این ناراحتی ها هستند. از این لحظات برای ادامه دادن به مسیر و ایجاد استراتژی هایی مفیدتر استفاده کنید تا مطمئن شوید دفعه بعد به اهداف خود می رسید.

5-از آمار برای پیگیری...

Agust D

مدیر بازنشسته
سطح
14

ارسالی‌ها
1,344
پسندها
5,602
امتیازها
24,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع

راهنمای ارائه خودارزیابی

از این مثال برای تهیه یک خودارزیابی ارزشمند استفاده کنید. می تواند یک چهارچوب کلی به شما ارائه بدهد تا بتوانید خودارزیابی حرفه ای برای مرور کارفرما در دست داشته باشید.

1-اهمیت خودارزیابی | نقاط قوت

من یک فرد با یادگیری سریع هستم که با استفاده از پلتفرم نرم افزاری شرکت دانش و تجربه کسب کرده ام. حتی به دیگران نیز نحوه استفاده از آن را آموزش داده ام. من مهارت های حل مسئله و تفکر انتقادی قوی دارم و از آن ها برای ایده پردازی استراتژی های کاربردی جدید که فراتر از انتظارات مراجعین بوده اند استفاده کرده ام.

2-اهمیت خودارزیابی | زمینه های بهبود

اولویت بندی درست وظایف متعددی که به من...

Agust D

مدیر بازنشسته
سطح
14

ارسالی‌ها
1,344
پسندها
5,602
امتیازها
24,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع

4-دستاوردها​

من صفحات رسانه های اجتماعی شرکت را طرح ریزی کردم که در ۳ ماه گذشته در مجموع ۲۰۰ دنبال کننده به دست آورد همچنین در ۳ ماه گذشته هر هفته سه پست وبلاگ منتشر کرده ام که نرخ تبدیل سایت را ۲۰٪ افزایش داد.

5-اهداف

من یک برنامه مدیریت کار جدید را دانلود خواهم کرد که بر اساس آن وظایف خود را با کارایی بیشتری سازماندهی کنم. از این طریق به خودم کمک می کنم تا از موارد‌پیش بینی شده کاری جلوتر باشم و تمام تکالیف و مسئولیت ها را در مهلت مقرر به انجام برسانم. قصد دارم با صحبت کردن بیشتر در جلسات و بیان واضح ایده ها و نظراتم در مورد نکات صحبت کردن، توانایی و مهارت صحبت کردن بین فردی خود را بهبود ببخشم.

سخن آخر

...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] RiRa-M