- ارسالیها
- 2,128
- پسندها
- 4,360
- امتیازها
- 30,973
- مدالها
- 16
- نویسنده موضوع
- #1
نتایج یک پژوهش جدید بر روی پنگوئنها نشان داده که این موجودات طی دورههای تکاملی، سه طعم از پنج طعم اصلی قابل درک برای مهرهداران پایه را از دست داده و تنها طعمهای شور و ترش را درک میکنند.
به گزارش سرویس علمی ایسنا، محققان دانشگاه میشیگان بر این باورند که تغییرات آبوهوایی طی 20 میلیون سال باعث شده این موجودات نتوانند طعمهای شیرین، تلخ و خوشمزه – مرتبط با طعم گوشت – را حس کنند.
به گفته محققان، ژنهای پنگوئنها پس از آنکه دمای سرد قطبی با درک طعمها تداخل پیدا کرد، از بین رفتند.
از آنجایی که پنگوئنها از ماهی تغذیه میکنند، فقدان طعم اومامی یا خوشمزه بسیار گیجکننده بوده و دانشمندان را سردرگم کرده است.
مهرهداران معمولا قادر به درک پنج طعم پایه شیرین، شور، ترش، تلخ و خوشمزه...
به گزارش سرویس علمی ایسنا، محققان دانشگاه میشیگان بر این باورند که تغییرات آبوهوایی طی 20 میلیون سال باعث شده این موجودات نتوانند طعمهای شیرین، تلخ و خوشمزه – مرتبط با طعم گوشت – را حس کنند.
به گفته محققان، ژنهای پنگوئنها پس از آنکه دمای سرد قطبی با درک طعمها تداخل پیدا کرد، از بین رفتند.
از آنجایی که پنگوئنها از ماهی تغذیه میکنند، فقدان طعم اومامی یا خوشمزه بسیار گیجکننده بوده و دانشمندان را سردرگم کرده است.
مهرهداران معمولا قادر به درک پنج طعم پایه شیرین، شور، ترش، تلخ و خوشمزه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.