- نویسنده موضوع
- #1
تمپورای میگو
مواد لازم:
– نمک (جهت تهیهی خمیر تمپورا): یک چهارم قاشق چایخوری
– زردهی تخم مرغ (جهت تهیهی خمیر تمپورا): ۱ عدد
– بکینگ پودر (جهت تهیهی خمیر تمپورا): یک دوم قاشق چایخوری
– آرد سفید (جهت تهیهی خمیر تمپورا): ۱۰۰ گرم
– میگو درشت: ۱۰ عدد
– پودر نشاستهی ذرت: ۳-۴ قاشق غذاخوری
– آب سرد (جهت تهیهی خمیر تمپورا): ۲۰۰ میلی لیتر
طرز تهیهی خمیر تمپورا:
برای تهیهی خمیر، بکینگ پودر و نمک و آرد را مخلوط و سپس الک کنید و داخل کاسه بریزید.زرده را با همزن بزنید و سپس آب یخ و دو قطعه یخ به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
آخرین ویرایش