- ارسالیها
- 5,240
- پسندها
- 31,633
- امتیازها
- 80,673
- مدالها
- 51
- سن
- 19
- نویسنده موضوع
- #1
نحوه تیز کردن چاقو
هر چند ماه یک بار متوجه خواهید شد که چاقوی آشپزی شما برای تهیه برش های کاملاً نازک و تکه های دقیق مشکل دارد. در این صورت چاقوی شما کند شده است و نیاز به تیز شدن دارد.
چاقوهای خود را مرتباً تیز کنید. حتی بهترین چاقوها نیز با استفاده منظم به مرور زمان کند می شوند.
چاقوی تیز چاقوی ایمن است. تیز نگه داشتن چاقوها بسیار مهم است تا آنها مواد غذایی را با آسیب کمتری قطع کنند.
استفاده از چاقوی تیز طعم غذای شما را بهتر می کند. تکه های نازک یا قطعات ریز غذا را به صورت یک شکل و اندازه برش بدهید. این کار را می توانید به وسیله تخته و چاقوی تیز انجام بدهید. برش های یکنواخت و یک اندازه خرد شده باعث یکنواخت پخته شدن مواد غذایی و در نتیجه یک غذای خوشمزه تهیه می شود.
اصولی...
هر چند ماه یک بار متوجه خواهید شد که چاقوی آشپزی شما برای تهیه برش های کاملاً نازک و تکه های دقیق مشکل دارد. در این صورت چاقوی شما کند شده است و نیاز به تیز شدن دارد.
چاقوهای خود را مرتباً تیز کنید. حتی بهترین چاقوها نیز با استفاده منظم به مرور زمان کند می شوند.
چاقوی تیز چاقوی ایمن است. تیز نگه داشتن چاقوها بسیار مهم است تا آنها مواد غذایی را با آسیب کمتری قطع کنند.
استفاده از چاقوی تیز طعم غذای شما را بهتر می کند. تکه های نازک یا قطعات ریز غذا را به صورت یک شکل و اندازه برش بدهید. این کار را می توانید به وسیله تخته و چاقوی تیز انجام بدهید. برش های یکنواخت و یک اندازه خرد شده باعث یکنواخت پخته شدن مواد غذایی و در نتیجه یک غذای خوشمزه تهیه می شود.
اصولی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.