سالاد جلبک اسپیرولینا

  • نویسنده موضوع سـایهـ سـار؛
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 155
  • کاربران تگ شده هیچ

سـایهـ سـار؛

نویسنده افتخاری
نویسنده افتخاری
تاریخ ثبت‌نام
13/7/19
ارسالی‌ها
5,242
پسندها
31,569
امتیازها
80,673
مدال‌ها
51
سن
20
سطح
37
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
  • برگ اسفناج کوچک
  • گوجه گیلاسی
  • آوکادوو رسیده
  • جوانه ماش یا عدس
  • پودر اسپیرولینا به میزان لازم
اسفناج ها را به خوبی بشوید و اجازه دهید خشک شود به هیچ عنوان از اسفناج خیس استفاده نکنید. در یک ظرف مناسب تمام مواد به جز پودر جلبک اسپیرولینا را با یکدیگر ترکیب کنیدو در ظرفی جداگانه مقداری روغن زیتون + نمک+ فلفل + پودر جلبک اسپیرولینا + آویشن به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید و روی مواد سالاد بریزید.

انواع سالاد
 
امضا : سـایهـ سـار؛
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] untitled

موضوعات مشابه

عقب
بالا