نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

سالاد جلبک اسپیرولینا

  • نویسنده موضوع S.LOTFI
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 114
  • کاربران تگ شده هیچ

S.LOTFI

نویسنده افتخاری
سطح
37
 
ارسالی‌ها
5,238
پسندها
31,596
امتیازها
80,673
مدال‌ها
51
  • نویسنده موضوع
  • #1
  • برگ اسفناج کوچک
  • گوجه گیلاسی
  • آوکادوو رسیده
  • جوانه ماش یا عدس
  • پودر اسپیرولینا به میزان لازم
اسفناج ها را به خوبی بشوید و اجازه دهید خشک شود به هیچ عنوان از اسفناج خیس استفاده نکنید. در یک ظرف مناسب تمام مواد به جز پودر جلبک اسپیرولینا را با یکدیگر ترکیب کنیدو در ظرفی جداگانه مقداری روغن زیتون + نمک+ فلفل + پودر جلبک اسپیرولینا + آویشن به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید و روی مواد سالاد بریزید.

انواع سالاد
 
امضا : S.LOTFI
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Negar-

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
126
عقب
بالا