- نویسنده موضوع
- #1
مواد لازم (۳ نفر):
سیب زمینی بزرگ: ۲ عدد
نمک: به میزان لازم
ریحان تازه خرد شده: یک مشت
نمک: ۱/۲ قاشق چای خوری
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
برای سس قارچ :
قارچ ورقه ورقه شده: ۲۰۰ گرم
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
مارچوبه: ۶عدد
عصاره سبزیجات: ۱۰۰ میلی لیتر
نمک و فلفل: به میزان لازم
شیر سویا: ۴ قاشق غذاخوری
رزماری تازه: ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
۱. فر را از قبل با درجه ۴۰۰ فارنهایت گرم کنید.
۲. سیب زمینی ها را بشویید ولی پوست آن را نکنید و وقتی هنوز خیس است کمی نمک بر روی آن بپاشید. به مدت یک ساعت در فر گذاشته تا ترد و پخته شود.
۳. برای درست کردن سس قارچ، مارچوبه ها را خرد کرده، با یک قاشق روغن زیتون و قارچ و کمی نمک در ماهیتابه ریخته و به مدت ۵-۶ دقیقه بپزید تا قارچ و مارچوبه نرم...
سیب زمینی بزرگ: ۲ عدد
نمک: به میزان لازم
ریحان تازه خرد شده: یک مشت
نمک: ۱/۲ قاشق چای خوری
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
برای سس قارچ :
قارچ ورقه ورقه شده: ۲۰۰ گرم
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
مارچوبه: ۶عدد
عصاره سبزیجات: ۱۰۰ میلی لیتر
نمک و فلفل: به میزان لازم
شیر سویا: ۴ قاشق غذاخوری
رزماری تازه: ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
۱. فر را از قبل با درجه ۴۰۰ فارنهایت گرم کنید.
۲. سیب زمینی ها را بشویید ولی پوست آن را نکنید و وقتی هنوز خیس است کمی نمک بر روی آن بپاشید. به مدت یک ساعت در فر گذاشته تا ترد و پخته شود.
۳. برای درست کردن سس قارچ، مارچوبه ها را خرد کرده، با یک قاشق روغن زیتون و قارچ و کمی نمک در ماهیتابه ریخته و به مدت ۵-۶ دقیقه بپزید تا قارچ و مارچوبه نرم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.