متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

غذا سیب‌زمینی تنوری با سس قارچ و مارچوبه

  • نویسنده موضوع Deleted
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 90
  • کاربران تگ شده هیچ

Deleted

کاربر فعال
سطح
37
 
ارسالی‌ها
1,488
پسندها
26,290
امتیازها
61,573
مدال‌ها
56
  • نویسنده موضوع
  • #1
مواد لازم (۳ نفر):

سیب زمینی بزرگ: ۲ عدد
نمک: به میزان لازم
ریحان تازه خرد شده: یک مشت
نمک: ۱/۲ قاشق چای خوری
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
برای سس قارچ :

قارچ ورقه ورقه شده: ۲۰۰ گرم

روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری

مارچوبه: ۶عدد

عصاره سبزیجات: ۱۰۰ میلی لیتر

نمک و فلفل: به میزان لازم

شیر سویا: ۴ قاشق غذاخوری

رزماری تازه: ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه:

۱. فر را از قبل با درجه ۴۰۰ فارنهایت گرم کنید.

۲. سیب زمینی ها را بشویید ولی پوست آن را نکنید و وقتی هنوز خیس است کمی نمک بر روی آن بپاشید. به مدت یک ساعت در فر گذاشته تا ترد و پخته شود.

۳. برای درست کردن سس قارچ، مارچوبه ها را خرد کرده، با یک قاشق روغن زیتون و قارچ و کمی نمک در ماهیتابه ریخته و به مدت ۵-۶ دقیقه بپزید تا قارچ و مارچوبه نرم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا