بهترین روش طبخ ماهی برای حفظ امگا 3 ماهی چیست؟
به جزء غذاهایی نظیر سوشی که در آن ماهی بهصورت خام مصرف میشود، در بسیاری از مناطق جهان ماهی قبل از مصرف به روشهای مختلفی پخته میشود.
روش طبخ از عواملی است که بر میزان اسیدهای چرب امگا 3 در ماهی تأثیرگذار است؛ البته باتوجه به نوع ماهی میتواند تغییرات قابل توجهی در ترکیبات بافت ماهی ایجاد کند. مهمترین تغییراتی که در حین پخت ماهی در ترکیبات آن ایجاد میشود شامل اکسیداسیون چربیها، تغییر ماهیت پروتئینها و حلپذیری مواد معدنی یا املاح است.
اسیدهای چرب امگا 3 ماهی به اکسیداسیون بسیار حساس هستند و این اکسیداسیون خواهناخواه در حین پخت بهدلیل تماس با اکسیژن، نور، برخی یونهای فلزی و بهویژه گرما رخ میدهد.