- ارسالیها
- 5,240
- پسندها
- 31,592
- امتیازها
- 80,673
- مدالها
- 51
- سن
- 19
- نویسنده موضوع
- #1
فوت و فن وا نرفتن کوفته
کوفته هایی مانند کوفته قلقلی، کوفته تبریزی و کوفته برنجی از غذاهای سنتی ایرانی هستند؛ که خیلی از ما آنها را دوست داریم. ولی از دشواری هایی که برای پخت کوفته وجود دارد، این است که کوفته موقع پخت وا میرود. دلیل آن چیست؟ نکات لازم برای پیشگیری از وا رفتن کوفته مشکلی است که در این مقاله به آن پرداخته ایم.
دلیل وا رفتن کوفته چیست؟
دلیل وا رفتن کوفته میتواند متعادل نبودن نسبت مواد مورد استفاده در تهیه کوفته باشد. به طور مثال کم بودن گوشت نسبت به دیگر مواد یکی از علل اصلی وا رفتن کوفته است، پس توجه کنید مقدار گوشت را متناسب با دیگر مواد استفاده کنید.
دلیل دیگر وا رفتن کوفته میتواند چرب بودن بیش از اندازه گوشت باشد. برای تهیه کوفته از گوشتی استفاده کنید که نه...
کوفته هایی مانند کوفته قلقلی، کوفته تبریزی و کوفته برنجی از غذاهای سنتی ایرانی هستند؛ که خیلی از ما آنها را دوست داریم. ولی از دشواری هایی که برای پخت کوفته وجود دارد، این است که کوفته موقع پخت وا میرود. دلیل آن چیست؟ نکات لازم برای پیشگیری از وا رفتن کوفته مشکلی است که در این مقاله به آن پرداخته ایم.
دلیل وا رفتن کوفته چیست؟
دلیل وا رفتن کوفته میتواند متعادل نبودن نسبت مواد مورد استفاده در تهیه کوفته باشد. به طور مثال کم بودن گوشت نسبت به دیگر مواد یکی از علل اصلی وا رفتن کوفته است، پس توجه کنید مقدار گوشت را متناسب با دیگر مواد استفاده کنید.
دلیل دیگر وا رفتن کوفته میتواند چرب بودن بیش از اندازه گوشت باشد. برای تهیه کوفته از گوشتی استفاده کنید که نه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.