متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

متفرقه جایگزین بکینگ پودر چه موادی می توانیم استفاده کنیم؟

  • نویسنده موضوع S.LOTFI
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 208
  • کاربران تگ شده هیچ

S.LOTFI

نویسنده افتخاری
سطح
37
 
ارسالی‌ها
5,240
پسندها
31,592
امتیازها
80,673
مدال‌ها
51
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #1
بهترین جایگزین های بکینگ پودر
بکینگ پودر باعث می شد خمیر نان ور بیاید و کار خمیر مایه را می‌کند؛ در حقیقت، جایگزین خمیر مایه است و در تولید انواع نان و کیک به کار می‌رود. این ماده ترکیبی از بی‌کربنات سدیم است که ازنظر شیمیایی خاصیت باز (base) دارد و می‌تواند با هر نوع اسید مانند کرم تارتار (پتاسیم بی‌تارتارات) ترکیب شود. برخی زمان ها بکینگ پودر با نوعی ماده پرکننده مانند نشاسته ذرت همراه می‌شود.
اسید موجود در بکینگ پودر زمان ترکیب با آب، با بی‌کربنات سدیم وارد واکنش اسید ـ باز می‌شود و گاز دی‌اکسید کربن تولید می‌کند؛ درنتیجه حباب‌هایی به وجود می آورد که باعث حجیم‌شدن و ورآمدن خمیر نان، کیک یا هر محصول نانی دیگر می‌ شوند.



معمولا بکینگ پودر را با جوش شیرین اشتباه می‌گیرند. جوش‌شیرین...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : S.LOTFI
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Hanaaa
عقب
بالا