- ارسالیها
- 5,240
- پسندها
- 31,592
- امتیازها
- 80,673
- مدالها
- 51
- سن
- 19
- نویسنده موضوع
- #1
بهترین جایگزین های بکینگ پودر
بکینگ پودر باعث می شد خمیر نان ور بیاید و کار خمیر مایه را میکند؛ در حقیقت، جایگزین خمیر مایه است و در تولید انواع نان و کیک به کار میرود. این ماده ترکیبی از بیکربنات سدیم است که ازنظر شیمیایی خاصیت باز (base) دارد و میتواند با هر نوع اسید مانند کرم تارتار (پتاسیم بیتارتارات) ترکیب شود. برخی زمان ها بکینگ پودر با نوعی ماده پرکننده مانند نشاسته ذرت همراه میشود.
اسید موجود در بکینگ پودر زمان ترکیب با آب، با بیکربنات سدیم وارد واکنش اسید ـ باز میشود و گاز دیاکسید کربن تولید میکند؛ درنتیجه حبابهایی به وجود می آورد که باعث حجیمشدن و ورآمدن خمیر نان، کیک یا هر محصول نانی دیگر می شوند.
معمولا بکینگ پودر را با جوش شیرین اشتباه میگیرند. جوششیرین...
بکینگ پودر باعث می شد خمیر نان ور بیاید و کار خمیر مایه را میکند؛ در حقیقت، جایگزین خمیر مایه است و در تولید انواع نان و کیک به کار میرود. این ماده ترکیبی از بیکربنات سدیم است که ازنظر شیمیایی خاصیت باز (base) دارد و میتواند با هر نوع اسید مانند کرم تارتار (پتاسیم بیتارتارات) ترکیب شود. برخی زمان ها بکینگ پودر با نوعی ماده پرکننده مانند نشاسته ذرت همراه میشود.
اسید موجود در بکینگ پودر زمان ترکیب با آب، با بیکربنات سدیم وارد واکنش اسید ـ باز میشود و گاز دیاکسید کربن تولید میکند؛ درنتیجه حبابهایی به وجود می آورد که باعث حجیمشدن و ورآمدن خمیر نان، کیک یا هر محصول نانی دیگر می شوند.
معمولا بکینگ پودر را با جوش شیرین اشتباه میگیرند. جوششیرین...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.