متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

پزشکی ویتامین ‌هایی که بعد از ۴۰ سالگی باید بخورید

  • نویسنده موضوع Gone
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 6
  • بازدیدها 173
  • کاربران تگ شده هیچ

Gone

کاربر فعال
سطح
14
 
ارسالی‌ها
1,289
پسندها
5,784
امتیازها
24,673
مدال‌ها
22
  • نویسنده موضوع
  • #1
برای حفظ سلامت و اجتناب از بیماری ها، دریافت کافی ویتامین ها و مواد مغذی مناسب، نیاز است.

به گزارش آسمونی، به نقل از آوای سلامت، منابع غذایی، بهترین راه برای بدست آوردن فواید ویتامین ها هستند اما گر شما رژیم غذایی خاصی دارید و یا در معرض ابتلا به برخی بیماری های مزمن هستید، نیاز به دریافت مکمل های غذایی خواهید داشت. البته برای دریافت این مکمل ها نیاز به مشورت با پزشک تان دارید.

در سنین ۴۰ سالگی به بعد برای تقویت سیستم عصبی و عملکرد عادی خون نیاز به دریافت ویتامین ب ۱۲ خواهید داشت. با افزایش سن جذب ویتامین ب ۱۲ سخت جذب بدن می شود زیرا سطح اسید معده کاهش می یابد. بین ۴۰ تا ۵۰ سال بهترین رده سنی برای تامین ویتامین ۱۲ از طریق قرص و مولتی ویتامین است. این ویتامین...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Gone

کاربر فعال
سطح
14
 
ارسالی‌ها
1,289
پسندها
5,784
امتیازها
24,673
مدال‌ها
22
  • نویسنده موضوع
  • #2
کلسیم:

خطر شکستگی استخوان ها در مردان و زنان بالای ۵۰ سال شدت می یابد. استخوان های شما این ماده معدنی را تا قبل از ۳۰ سالگی جذب می کند. کلسیم در حفظ سلامت استخوان ها و سایر فعالیت های اساسی بدن از جمله انقباض عضلانی ،عملکرد عصب و قلب و سایر واکنش های بیوشیمیایی مورد نیاز است.

البته با گذر از سن ۴۰ سالگی نیاز نیست که کلسیم بیش از حد مصرف کنید بلکه این کار خطر ابتلا به مشکلات قلبی را تشدید می کند. میزان نیاز زنان ۴۰ تا ۵۰ سال به کلسیم ۱۲۰۰ میلی گرم است. لبنیات، ماهی ساردین، کلم بروکلی، بادام، اسفناج و ... منابع سرشار از کلسیم هستند.



vitamins-you-should-take-after-the-age-of-40
 

Gone

کاربر فعال
سطح
14
 
ارسالی‌ها
1,289
پسندها
5,784
امتیازها
24,673
مدال‌ها
22
  • نویسنده موضوع
  • #3
ویتامین دی:

کمبود ویتامین دی با ابتلا به بیماری های قلبی، دیابت، ام اس، سرطان های سینه و کولورکتال مرتبط است. علاوه بر این، کمبود ویتامین دی، جذب کلسیم را دچار اختلال می کند. ماهی، غلات غنی شده و لبنیات، منابع سرشار از ویتامین دی هستند با این حال شما برای جذب ویتامین دی از طریق پوست، نیاز به قرار گیری در معرض نور مستقیم خورشید نیز دارید.

طبق توصیه های بین المللی زنان بالای ۵۰ سال نیاز به دریافت حداقل ۸۰۰ واحد بین المللی ویتامین دی دارند. با این حال دریافت این ویتامین تا ۴۰۰۰ واحد بین المللی در روز باعث آسیب نمی شود. اگر شما جزو کسانی هستید که به اندازه کافی در معرض نور خورشید قرار ندارید، طبق تجویز پزشک شاید نیاز به دریافت مکمل ویتامین دی ۳ داشته باشید.
 

Gone

کاربر فعال
سطح
14
 
ارسالی‌ها
1,289
پسندها
5,784
امتیازها
24,673
مدال‌ها
22
  • نویسنده موضوع
  • #4
منیزیم:

عملکرد کلیدی منیزیم، کمک به تنظیم فشار خون است و این امری مهم برای زنان ۴۰ سال به بالا محسوب می شود چون بیشتر در معرض ابتلا به فشار خون بالا هستند. کمبود منیزیم با بیماری های قلبی، دیابت و التهاب ارتباط دارد.

علاوه بر این، منیزیم به جذب کلسیم کمک میکند و نقش مهمی در عملکرد عضله عصب، قلب و همچنین کنترل قند خون دارد. سبزیجات تیره رنگ، لوبیا و سویا، آجیل، و آووکادو از منابع غنی از منیزیم هستند. زنان ۴۰ سال به بالا نیاز به حداقل ۳۲۰ میلی گرم منیزیم در روز دارند.
 

Gone

کاربر فعال
سطح
14
 
ارسالی‌ها
1,289
پسندها
5,784
امتیازها
24,673
مدال‌ها
22
  • نویسنده موضوع
  • #5
پتاسیم:

نقش اصلی پتاسیم در تنظیم فشار خون است. میانگین مصرف پتاسیم مورد نیاز بدن زنان پس از یائسگی ۲ گرم در روز توصیه شده است تا خطر ابتلا به سکته مغزی را کاهش دهد. مصرف بیش از حد پتاسیم برای قلب و آریتمی های قلبی و دستگاه گوارش مضر است. از بین غذاها، موز، سیب زمینی شیرین، برگ چغندر، عدس و لوبیا سرشار از پتاسیم هستند.



ویتامین ‌هایی که بعد از ۴۰ سالگی باید بخورید
 

Gone

کاربر فعال
سطح
14
 
ارسالی‌ها
1,289
پسندها
5,784
امتیازها
24,673
مدال‌ها
22
  • نویسنده موضوع
  • #6
امگا ۳:

تمامی تغییراتی که در اثر بالا رفتن سن ایجاد می شوند را از بین می برد، خطر ابتلا به بیماری هایی چون بیماری های قلبی، فشار خون پایین را کاهش داده و برای حافظه و تنظیم کلسترول نیز مفید است. تحقیقات نشان داده کسانی که امگا ۳ خونشان زیاد است مغز بزرگتری دارند. و حافظه آن ها نیز نسبت به دیگران قوی تر است. در غذاها نیز ماهی، گردو، بذر کتان و سبزیجات سرشار از امگا ۳ هستند.

میزان مصرف آن برای افراد سالم ۵۰۰ میلی گرم، برای افراد مبتلا به بیماری قلبی ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ میلی گرم و برای کسانی که تری گلیسیرید بالایی دارند ۲۰۰۰ تا ۴۰۰۰ میلی گرم است.
 

Gone

کاربر فعال
سطح
14
 
ارسالی‌ها
1,289
پسندها
5,784
امتیازها
24,673
مدال‌ها
22
  • نویسنده موضوع
  • #7
پروبیوتیک ها:

پروبیوتیک ها، مواد معدنی یا ویتامین نیستند اما مصرف آنها برای زنان ۴۰ ساله به بالا ضروری است. پروبیوتیک ها منجر به حفظ سلامت روده ها و حفظ وزن در محدوده سالم می شوند. مصرف آنها حتی باعث کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی، دیابت و سکته مغزی می شود.

پروبیوتیک ها در محصولات لبنی مانند کفیر و ماست و سایر محصولات تخمیر شده وجود دارند.


منبع: آسمونی
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] RiRa-M

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا