نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

پزشکی سبزی تره و خواص آن

  • نویسنده موضوع Gone
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 5
  • بازدیدها 383
  • کاربران تگ شده هیچ

Gone

کاربر فعال
سطح
14
 
ارسالی‌ها
1,287
پسندها
5,783
امتیازها
24,673
مدال‌ها
22
  • نویسنده موضوع
  • #1

تره یکی از سبزیجات مفید است که به خانواده پیاز، پیازچه و سیر تعلق دارد.​

تره گیاهی است دو یا چند ساله و پیاز دار، برگ های آن دراز و باریک می باشد و اغلب منتهی به پیاز کوچکی در داخل خاک می شود.

در این پست نکات تغذیه آسمونی به معرفی انواع تره و فواید آن می پردازیم.

معرفی سبزی تره



سبزی تره و خواص آن
سبزی تره و خواص آن



به فارسی تره و در بعضی مناطق گندنا می گویند.

نام های محلی آن در کرمانشاه و در غرب ایران کور در گیلان شمال ایران کوار، در کتب طب سنتی با نام های عربی آن کراث...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Gone

کاربر فعال
سطح
14
 
ارسالی‌ها
1,287
پسندها
5,783
امتیازها
24,673
مدال‌ها
22
  • نویسنده موضوع
  • #2

خواص سبزی تره

تره دارای مقدار زیادی آهن است و ویتامین«ث» به مقدار زیادی در برگ های سبز آن وجود دارد.

تره ناراحتی طحال را برطرف می کند.

تره از نظر خواص غذا و شفا و درمان شبیه سیر وپیاز است، ولی طعم و بوی آن ملایم تر از آنهاست و دهان را خوشبو می کند.

مصرف تره تازه برای رفع ترش کردن غذا و سوء هاضمه، رفع چاقی و تسکین درد مفاصل و نقرس مفید است.

مصرف سوپ یا شربت تره برای معالجه تمام بیماری های حاد و مزمن دستگاه تنفس اثر شفا بخش دارد. مثلا در گریپ، گلو درد، گرفتگی صدا و سیاه سرفه مفید بوده و اثر خلط آور دارد و در این مواد اضافه کرده کمی عسل به آب تره و مصرف آن مفید تر است.

تره از سبزی های مدر (ادرار آور) است و لذا خوردن سوپ یا شربت تره و یا جوشانده 4 گرم تخم تره...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Gone

کاربر فعال
سطح
14
 
ارسالی‌ها
1,287
پسندها
5,783
امتیازها
24,673
مدال‌ها
22
  • نویسنده موضوع
  • #3

تره کوهی



سبزی-تره
سبزی-تره



تره کوهی (با نام علمی: Allium ampeloprasum Var Iranicum)، گیاهی علفی است که طعم تند آن شبیه به پیاز و سیر است و خودش شبیه تره می باشد. خام آن را می توان، مانند سبزی همراه با خوراک خورد. همچنین از آن در پخت کلانه هم استفاده می شود. اگر در دشت روییده باشد آن را «کورایه» و اگر در کوه روییده باشد به آن «کنیوال» می گویند.

در بعضی مناطق تره کوهی به پیاز کوهی هم معروف است.

تره کوهی در ایران، در منطقه آذربایجان، کردستان، لرستان، فارس، اصفهان، چهارمحال و بختیاری و کهگلویه و بویراحمد رشد می کند. همان طور که از اسم آن مشخص است در کوه ها...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Gone

کاربر فعال
سطح
14
 
ارسالی‌ها
1,287
پسندها
5,783
امتیازها
24,673
مدال‌ها
22
  • نویسنده موضوع
  • #4

خواص تره کوهی

تره کوهی شامل ماده ی کولین است. کولین یک ماده مغذی ضروری برای رشد مغز است. این ماده در حافظه، حرکت ماهیچه، تنظیم ضربان قلب و دیگر عملکردهای پایه نقش دارد.

تره کوهی دارای ویتامین A می باشد.
این ویتامین با تولید رنگدانه در شبکیه چشم، سبب دید بهتر به خصوص در شب می شود.

تره کوهی سرشار از ویتامین C است.
ویتامین C به بدن در تولید کلاژن کمک می کند. از بروز آب مروارید پیشگیری می کند، سیستم ایمنی بدن را بهبود می بخشد و خطر بروز برخی انواع سرطان را کاهش می دهد.

تره کوهی حاوی فولات است
فولات نوعی ویتامین B لازم برای حفظ میزان هوموسیستئین در بدن است. هوموسیستئین نوعی پروتئین موجود در خون است که در صورت بالا بودن باعث سکته می شود. مواد غذایی سرشار از...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Gone

کاربر فعال
سطح
14
 
ارسالی‌ها
1,287
پسندها
5,783
امتیازها
24,673
مدال‌ها
22
  • نویسنده موضوع
  • #5

تره فرنگی



سبزی تره و خواص آن
سبزی تره و خواص آن



تره فرنگی برگ های سبز تیره و گردنی سفید رنگ دارد.

تره فرنگی با طعمی بهتر و شیرین تر از پیاز، طعم غذا را بدون این که طعم خود را قالب کند، بهتر می سازد. تره فرنگی از خانواده ی پیاز، موسیر و پیازچه است. مزه و طعم آن مانند موسیر و کمی شیرین تر و خوش طعم تر است.
 

Gone

کاربر فعال
سطح
14
 
ارسالی‌ها
1,287
پسندها
5,783
امتیازها
24,673
مدال‌ها
22
  • نویسنده موضوع
  • #6

خواص تره فرنگی

تمام برگ های سبز تره فرنگی به دلیل دارا بودن مواد گوگردی ضدعفونی کننده ی قوی بوده و موجب تقویت دستگاه ریوی می شوند.

خوردن خام تره فرنگی به صورت سالاد، بعد از غذا، مانع از ترش کردن می شود و خلط آور خوبی است.

تره فرنگی سرشار از املاح معدنی بسیاری مهمی است که برای سلامتی مفید هستند: آهن: مفید برای گلبول های قرمز خون؛ منیزیم: ضد سرطان و مفید برای اعصاب و تعادل عمومی بدن؛ گوگرد: برای مقابله با عفونت ها؛ سیلیس: برای انعطاف و نرمی استخوان ها و پوست؛ منگنز: برای هضم و جذب بهتر غذا؛ اسید فسفریک: تقویت کننده ی سیستم عصبی؛ و کلسیم برای استخوان ها و متابولیسم عمومی بدن.


منبع: آسمونی
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] RiRa-M

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا