- ارسالیها
- 5,240
- پسندها
- 31,592
- امتیازها
- 80,673
- مدالها
- 51
- سن
- 19
- نویسنده موضوع
- #1
شربت اینورت از ترکیب آب ، شکر و یک آنزیم با حرارت دادن درست می شود به همین دلیل به نام شربت اینورت آنزیمی هم شناخته می شود ، این شربت از شکر شیرین تر است و شکرک نمی زند.
شربت اینورت چیست؟
شربت اینورت ( به انگلیسی : Inverted sugar syrup ) یا شکر معکوس یکی از شیرین کننده های پر کاربرد تجاری و خانگی برای تهیه انواع دسر ، شیرینی ، کیک ، بیسکویت و غیره است.
تفاوت شربت اینورت با شکر در مایع بودن آن است که مزایای خاص خودش را دارد.
شربت اینورت از ترکیب شکر و آب و جوشاندن و به غلظت رسیدن آن تهیه می شود. نام علمی شناخته شده برای شکر معمولی ساکارز است که از ترکیب دو مولکول گلوکز و فروکتوز تولید شده است.
برای تهیه شربت اینورت از شکر ، ساکارز را با آب مخلوط می کنند و حرارت دادن ادامه...
شربت اینورت چیست؟
شربت اینورت ( به انگلیسی : Inverted sugar syrup ) یا شکر معکوس یکی از شیرین کننده های پر کاربرد تجاری و خانگی برای تهیه انواع دسر ، شیرینی ، کیک ، بیسکویت و غیره است.
تفاوت شربت اینورت با شکر در مایع بودن آن است که مزایای خاص خودش را دارد.
شربت اینورت از ترکیب شکر و آب و جوشاندن و به غلظت رسیدن آن تهیه می شود. نام علمی شناخته شده برای شکر معمولی ساکارز است که از ترکیب دو مولکول گلوکز و فروکتوز تولید شده است.
برای تهیه شربت اینورت از شکر ، ساکارز را با آب مخلوط می کنند و حرارت دادن ادامه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.