متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

طب سنتی شربت اینورت: فواید، موارد استفاده و طرز تهیه

  • نویسنده موضوع S.LOTFI
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 227
  • کاربران تگ شده هیچ

S.LOTFI

نویسنده افتخاری
سطح
37
 
ارسالی‌ها
5,240
پسندها
31,592
امتیازها
80,673
مدال‌ها
51
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #1
شربت اینورت از ترکیب آب ، شکر و یک آنزیم با حرارت دادن درست می شود به همین دلیل به نام شربت اینورت آنزیمی هم شناخته می شود ، این شربت از شکر شیرین تر است و شکرک نمی زند.
شربت اینورت چیست؟
شربت اینورت ( به انگلیسی : Inverted sugar syrup ) یا شکر معکوس یکی از شیرین کننده های پر کاربرد تجاری و خانگی برای تهیه انواع دسر ، شیرینی ، کیک ، بیسکویت و غیره است.



تفاوت شربت اینورت با شکر در مایع بودن آن است که مزایای خاص خودش را دارد.

شربت اینورت از ترکیب شکر و آب و جوشاندن و به غلظت رسیدن آن تهیه می شود. نام علمی شناخته شده برای شکر معمولی ساکارز است که از ترکیب دو مولکول گلوکز و فروکتوز تولید شده است.



برای تهیه شربت اینورت از شکر ، ساکارز را با آب مخلوط می کنند و حرارت دادن ادامه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : S.LOTFI

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا