- ارسالیها
- 10,051
- پسندها
- 23,237
- امتیازها
- 78,373
- مدالها
- 55
- نویسنده موضوع
- #1
بر اساس گزارش تیم تحقیقات تغییر اقلیم سازمان ملل متحد (IPCC) تغییرات آب و هوایی در ۶ دهه گذشته از رشد ۲۱ درصدی امنیت غذایی جلوگیری کرده است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم ؛ دانشمندان همواره هشدار میدهند که افزایش دمای کره زمین میتواند تأثیرات مخربی بر تولید محصولات غذایی داشته باشد. بر اساس گزارش تیم تحقیقات تغییر اقلیم سازمان ملل متحد (IPCC) اگر انتشار گازهای گلخانهای که موجب گرمایش زمین میشوند مهار نشود، نزدیک به یک سوم مزارع کشاورزی و مراتع دامها در جهان تا پایان قرن جاری میلادی برای...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.