متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

پزشکی هرگز این غذاها را دوباره گرم نکنید

  • نویسنده موضوع Ro_gii
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 343
  • کاربران تگ شده هیچ

Ro_gii

کاربر فعال
سطح
15
 
ارسالی‌ها
1,989
پسندها
5,078
امتیازها
28,973
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
  • #1
مایکروویو بدون شک بهترین دوست افراد تنبل محسوب می شود زیرا می توانند در هر زمان غذای خود را گرم کنند و بخورند، اما اگر بدانید برخی از غذاها به ویژه در صورت گرم شدن در مایکروویو ارزش غذایی خود را از دست می دهند شاید تعجب کنید.
%DA%AF%D8%B1%D9%85-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%AF%D9%88%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%BA%D8%B0%D8%A7.jpg

مایکروویو بدون شک بهترین دوست افراد تنبل محسوب می شود زیرا می توانند در هر زمان غذای خود را گرم کنند و بخورند، اما اگر بدانید برخی از غذاها به ویژه در صورت گرم شدن در مایکروویو ارزش غذایی خود را از دست می دهند شاید تعجب کنید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Ro_gii
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Emperor

Ro_gii

کاربر فعال
سطح
15
 
ارسالی‌ها
1,989
پسندها
5,078
امتیازها
28,973
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
  • #2
سیب زمینی ها

سیب زمینی در صورت گرم شدن دوباره ارزش غذایی خود را از دست می دهد. حتی اگر برای مدت طولانی در دمای اتاق بماند هم باز خطرناک است در واقع سمی می شود و باعث بروز حالت تهوع یا بیماری و حتی مسمومیت غذایی می شود.

برنج

در مورد برنج قهوه ای یا سفید نحوه نگهداری آنها می تواند مشکلاتی را به همراه داشته باشد. برنج خام حاوی اسپورهایی است که به باکتری تبدیل می شوند و حتی پس از پخت برنج نیز می توانند زنده بمانند. هنگامی که برنج پخته شده در دمای اتاق قرار می گیرد می تواند چند برابر شود و ممکن است با ایجاد سموم باعث اسهال و استفراغ شود.

تخم مرغ

گرم کردن تخم مرغ در دمای بالا به عنوان یک منبع اصلی و مهم پروتئین صبحگاهی می تواند آنها را سمی کند که به دستگاه گوارش آسیب...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Ro_gii

Ro_gii

کاربر فعال
سطح
15
 
ارسالی‌ها
1,989
پسندها
5,078
امتیازها
28,973
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
  • #3
روغن ها

روغن دانه انگور، روغن گردو، روغن آووکادو، روغن فندق و روغن تخم کتان همگی دارای نقطه سوزش یا دودی شدن پایینی هستند. به همین دلیل هنگام دوباره گرم شدن فاسد می شوند، بنابراین از استفاده آنها برای پخت یا سرخ کردن خودداری کنید. در عوض آنها را در پایان پخت و پز روی غذاها برای افزودن طعم بپاشید یا بریزید.

شلغم

شلغم به طور معمول در تهیه سوپ استفاده می شود. از آنجا که حاوی نیترات است در صورت دوباره گرم شدن می توانند سمی شوند.

%D9%82%D8%A7%D8%B1%DA%86.jpg


قارچ

قارچ سرشار از پروتئین است و باید همان روز که پخته می شود مورد استفاده قرار گیرد. از آنجا که قارچ با پروتئین غنی می شود ساختار آن هنگام گرم شدن تغییر می کند...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Ro_gii

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا