متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

متفرقه ترفندهای عالی برای خوشمزه شدن خوراک لوبیا چیتی و قرمز

  • نویسنده موضوع Negar-
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 342
  • کاربران تگ شده هیچ

Negar-

مدیر بازنشسته
سطح
35
 
ارسالی‌ها
4,131
پسندها
36,395
امتیازها
74,373
مدال‌ها
37
  • نویسنده موضوع
  • #1
خوراک لوبیا چیتی یکی از محبوب ترین غذاها در میان مردم جهان و یکی از پر مصرف ترین غذاهای کنسروی شناخته می شود. این غذای سالم را می توان با رسپی های متعددی طبخ کرد. اگر می خواهید از خوردن این غذای سالم و مقوی در کنار خانواده تان لذت ببرید، در این بخش از آشپزخانه نکاتی را برای خوشمزه تر شدن خوراک لوبیا ارائه می دهیم تا طعم فوق‌العاده و بی نظیر آن در خاطرتان ماندگار شود.


لوبیاها را بخیسانید​

برای اینکه لوبیای شما زودتر بپزد و نفخ آن گرفته شود، باید ابتدا لوبیاها را در کاسه ای بزرگ ریخته و به مدت 6 ساعت خیس دهید، در این مدت 2 مرتبه آب آن را تعویض نمایید. اگر زمان کافی برای خیساندن لوبیا چیتی ندارید، می توانید یک عدد خیار را نصف کنید و روی لوبیا قرار دهید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Negar-
عقب
بالا