- نویسنده موضوع
- #1
زودپز قابلمه ای است که با کمک گرفتن از فشار بخار آب، باعث پخته شدن سریع تر مواد غذایی می شود.
آیا زودپز مواد مغذی غذا را از بین میبرد؟خوشبختانه درست برعکس است. چون رمز کار زودپز فشار بالاست، نه حرارت بالا و درست به همین دلیل بیشتر مواد مغذی غذا در آن حفظ میشود.
بسیار منطقی است که درباره تاثیراتی که دیگ زودپز روی مواد غذایی میگذارد بدانیم، چون این وسیله در بسیاری از آشپزخانهها اصلیترین وسیله پختوپز است. طرز کار دیگ زودپز این وسیله، با ترکیبی از فشار و بخار کار میکند. درحالیکه به نظر میرسد حرارت بالا برای آشپزی لازم باشد، در واقع فشار و بخار بیشترین قدرت را به آشپزی میدهند. این دیگ واشری دارد که با حبس کردن بخار، فشار محیط را بسیار بالا میبرد و این نکته سودمندی...
آیا زودپز مواد مغذی غذا را از بین میبرد؟خوشبختانه درست برعکس است. چون رمز کار زودپز فشار بالاست، نه حرارت بالا و درست به همین دلیل بیشتر مواد مغذی غذا در آن حفظ میشود.
بسیار منطقی است که درباره تاثیراتی که دیگ زودپز روی مواد غذایی میگذارد بدانیم، چون این وسیله در بسیاری از آشپزخانهها اصلیترین وسیله پختوپز است. طرز کار دیگ زودپز این وسیله، با ترکیبی از فشار و بخار کار میکند. درحالیکه به نظر میرسد حرارت بالا برای آشپزی لازم باشد، در واقع فشار و بخار بیشترین قدرت را به آشپزی میدهند. این دیگ واشری دارد که با حبس کردن بخار، فشار محیط را بسیار بالا میبرد و این نکته سودمندی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.