Hadiseh Shahbazi نویسنده افتخاری سطح 29 ارسالیها 1,507 پسندها 27,859 امتیازها 48,073 مدالها 21 17/3/22 نویسنده موضوع #1 بهنام خداوند لوح و قلم مصاحبه با سرکارخانم: Sogand An هرگونه کپی برداری از این مصاحبه اختصاصی پیگرد قانونی به دنبال خواهد داشت! (مدیریت بیوگرافی انجمن یک رمان) امضا : Hadiseh Shahbazi
بهنام خداوند لوح و قلم مصاحبه با سرکارخانم: Sogand An هرگونه کپی برداری از این مصاحبه اختصاصی پیگرد قانونی به دنبال خواهد داشت! (مدیریت بیوگرافی انجمن یک رمان)
Hadiseh Shahbazi نویسنده افتخاری سطح 29 ارسالیها 1,507 پسندها 27,859 امتیازها 48,073 مدالها 21 17/3/22 نویسنده موضوع #2 ۱ـ خودتون رو کوتاه معرفی کنید: بسمه تعالی...سوگند هستم ۱۶ روبه ۱۷ از زیر اسمون خدا:") ۲ـ شخصیتتون رو توصیف کنید: شخصیت من خب راستش قابل توصیف نیست...یک روز یه جورم روز دیگه یه جور دیگه. درکل شخصیت مودی دارم. ۳ـ مهمترین شعار زندگیتون؟ بزرگترین شعار زندگیم اینه که هرجور میلته زندگی کنی...شاید فردایی وجود نداشته باشه! ۴ـ بزرگترین آرمان زندگیتون؟ رسیدن به اهداف مورد نظرم...از جمله شغل مورد علاقم...تا بتونم با موفقیتم مشتی به دهن کسایی که... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Hadiseh Shahbazi
۱ـ خودتون رو کوتاه معرفی کنید: بسمه تعالی...سوگند هستم ۱۶ روبه ۱۷ از زیر اسمون خدا:") ۲ـ شخصیتتون رو توصیف کنید: شخصیت من خب راستش قابل توصیف نیست...یک روز یه جورم روز دیگه یه جور دیگه. درکل شخصیت مودی دارم. ۳ـ مهمترین شعار زندگیتون؟ بزرگترین شعار زندگیم اینه که هرجور میلته زندگی کنی...شاید فردایی وجود نداشته باشه! ۴ـ بزرگترین آرمان زندگیتون؟ رسیدن به اهداف مورد نظرم...از جمله شغل مورد علاقم...تا بتونم با موفقیتم مشتی به دهن کسایی که... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.