- ارسالیها
- 5,240
- پسندها
- 31,592
- امتیازها
- 80,673
- مدالها
- 51
- نویسنده موضوع
در این مقاله من 5 روش کلیدی را به شما ارائه می کنم که با استفاده از آن بتوانید یک خواننده قوی و به یاد ماندنی شوید. تسلط به این 5 نکته به شما کمک می کند که در هر اجرا، مخاطبین خودتان را تحت تاثیر قرار دهید.
چه قرار باشد اولین اجرای خودتان را داشته باشید یا قرار باشد برای یک استادیوم پر از تماشاچی اجرا کنید، قطعا این نکات به شما کمک می کند.
1- چرا اجرا می کنید؟
دلیل شما برای اجرا چیست؟
هر کسی دلیل خودش را برای اجرا دارد.
زمانی که من اولین بار بر روی صحنه رفتم تا اجرا کنم، واقعا ترسیده بودم. به همین دلیل می خواستم هر چه سریع تر روی صحنه بروم و اجرا کنم.
دلیل شما برای اجرا ممکن است هر چیزی باشد. شاید می خواهید بر روی مخاطبین خودتان تاثیر بگذارید و یا می خواهید اجرای راحتی داشته باشید...
چه قرار باشد اولین اجرای خودتان را داشته باشید یا قرار باشد برای یک استادیوم پر از تماشاچی اجرا کنید، قطعا این نکات به شما کمک می کند.
1- چرا اجرا می کنید؟
دلیل شما برای اجرا چیست؟
هر کسی دلیل خودش را برای اجرا دارد.
زمانی که من اولین بار بر روی صحنه رفتم تا اجرا کنم، واقعا ترسیده بودم. به همین دلیل می خواستم هر چه سریع تر روی صحنه بروم و اجرا کنم.
دلیل شما برای اجرا ممکن است هر چیزی باشد. شاید می خواهید بر روی مخاطبین خودتان تاثیر بگذارید و یا می خواهید اجرای راحتی داشته باشید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.