متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

آموزشی چطور در ابتدای کار آواز بخوانیم و این کار را عالی انجام دهیم

• نویسنده موضوع S.LOTFI
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 128
  • کاربران تگ شده هیچ

S.LOTFI

نویسنده افتخاری
سطح
37

ارسالی‌ها
5,240
پسندها
31,592
امتیازها
80,673
مدال‌ها
51
  • نویسنده موضوع
خب پس گویا شما می خواهید آواز بخوانید!

این خبر خیلی خوبی است زیرا آواز خواندن بسیار لذت بخش است و یادگیری آن مزایای زیادی دارد.

و بر خلاف چیزی که بسیاری از مدرس های خوانندگی به شما می گویند، نیازی نیست که شام سالها و ساعت ها بدون خستگی تمرین کنید تا بتوانید به خوبی آواز بخوانید.

در واقع، کارهای بسیارکوچکی وجود دارد که باعث بهبود صدا شما می شود!

در ادامه من 3 تمرین بسیار موثر که در طول 30 سال گذشته یاد گرفته ام و بسیاری از افراد را آموزش داده ام را بیان می کنم (بسیاری از افراد مشهور هم از همین تمرین ها استفاده می کنند!).

این گام ها، باعث می شوند که شما از ابتدای کار به جایی برسید که بتوانید خودتان و مخاطبین خودتان را تحت تاثیر قرار دهید.

این نکات، ایده ها، روتین های تمرینی به شما...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : S.LOTFI

S.LOTFI

نویسنده افتخاری
سطح
37

ارسالی‌ها
5,240
پسندها
31,592
امتیازها
80,673
مدال‌ها
51
  • نویسنده موضوع

تکان دادن لب ها​

3.jpg

تمرین تکان دادن لب ها یک تمرین آواز برای خواننده ها در تمام سطوح از مبتدی گرفته تا سوپر استار، مناسب می باشد.
این کار باعث می شود که صدای شما گرم شود
. همچنین باعث می شود که صدای شما متعادل شده و تکنیک های شما را هم بهبود می دهد.

به همین دلیل هر وقتی که من می خواهم درسی را ارائه کنم، تمرین تکان دادن لب ها را در آن قرار می ده.

برای انجام دادن این تمرین، شما باید دست های خودتان را اطراف گونه خودتان بگذارید. در تصویر زیر این حالت را مشاهده می کنید:

سپس یک صدای زمزمه را ایجاد کنید که لب های شما به صورت با نمک به...

S.LOTFI

نویسنده افتخاری
سطح
37

ارسالی‌ها
5,240
پسندها
31,592
امتیازها
80,673
مدال‌ها
51
  • نویسنده موضوع
تمرین نای نای نای

یک تمرین عالی دیگر برای توسعه صدای شما، تمرین نای نای نای است!

مهم ترین نکته برای افزایش فایده این تمرین برای صدایتان، این است که انگشت شصت خودتان را زیر چانه خودتان قرار دهید و دقت کنید که آیا عضله های بلع شما سفت می شوند یا خیر.

همچنین شما باید سعی کنید که وقتی آواز می خوانید صدای خودتان را بالای گونه خودتان نگاه دارید.

اگر شما بتوانید در هنگام خواندن، لبخند بر روی لب داشته باشید باعث می شود که صدای شما بالای گونه های شما باید و از گلوی شما خارج شود.

زمانی که این تمرین را به درستی انجام دهید، دیگر نیازی نیست که برای اجرای نوت های خودتان به صدای خودتان فشار بیاورید. در صورتی که متوجه شدید در حال فشار آوردن به خودتان هستید، باید آن نوت خاص را در نظر بگیرید و...