- ارسالیها
- 2,128
- پسندها
- 4,360
- امتیازها
- 30,973
- مدالها
- 16
- نویسنده موضوع
- #1
کاروتنوئیدها عمدتاً به رنگ زرد، نارنجی و قرمز بوده، حتی سبزیهای به رنگ سبز تیره نیز حاوی مقدار فراوانی از این رنگدانهها میباشند. تاکنون بیش از 600 نوع کاروتنوئید در انواع گیاهان، کپکها، جلبکها و باکتریها شناخته شده است.
از فراوانترین کاروتنوئیدها در رژیم غذایی روزانه، میتوان به بتا کاروتن، آلفا کاروتن، گاما کاروتن، لیکوپن، لوتئین و بتا کریپتوگزانتین اشاره کرد. البته مصرف این مواد برای انسان جنبه حیاتی ندارد، به همین سبب نیز مثل انواع مواد مغذی (ویتامینها، مواد معدنی و ...) برای آنها مقدار نیاز روزانه تعیین نشده است.
پخت و فرآیندهای نگهداری میوه و سبزی چه اثری روی کاروتنوئیدها دارد؟
حرارت یا پخت ملایم و کوتاه مدت مواد غذایی به ویژه در مقدار کمی چربی میتواند میزان جذب...
از فراوانترین کاروتنوئیدها در رژیم غذایی روزانه، میتوان به بتا کاروتن، آلفا کاروتن، گاما کاروتن، لیکوپن، لوتئین و بتا کریپتوگزانتین اشاره کرد. البته مصرف این مواد برای انسان جنبه حیاتی ندارد، به همین سبب نیز مثل انواع مواد مغذی (ویتامینها، مواد معدنی و ...) برای آنها مقدار نیاز روزانه تعیین نشده است.
پخت و فرآیندهای نگهداری میوه و سبزی چه اثری روی کاروتنوئیدها دارد؟
حرارت یا پخت ملایم و کوتاه مدت مواد غذایی به ویژه در مقدار کمی چربی میتواند میزان جذب...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.