- نویسنده موضوع
- #1
پختن غذا نیز فوت و فن های خاص خود را دارد و میزان مواد مورد استفاده در آن باید اندازه باشد تا ذائقه افراد را اذیت نکند.
شور شدن غذا با مصرف بسیار زیاد نمک، مخصوصا در مواقعی که مهمان داریم اتفاق می افتد و اوضاع را بیش از پیش استرس آور می کند و این حالت ممکن است در مورد آشپزهای کاربلد هم رخ دهد اما این موضوع هیچ جای نگرانی ندارد.
می دانید که شور شدن غذا به...
اکثر غذاهایی که ما طبخ می کنیم به سه قسمت دسته بندی می شوند:
- شور
- ملس
- شیرین
شور شدن غذا با مصرف بسیار زیاد نمک، مخصوصا در مواقعی که مهمان داریم اتفاق می افتد و اوضاع را بیش از پیش استرس آور می کند و این حالت ممکن است در مورد آشپزهای کاربلد هم رخ دهد اما این موضوع هیچ جای نگرانی ندارد.
می دانید که شور شدن غذا به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.