Hadiseh Shahbazi نویسنده افتخاری سطح 29 ارسالیها 1,507 پسندها 27,859 امتیازها 48,073 مدالها 21 17/4/22 نویسنده موضوع #1 بهنام خداوند لوح و قلم مصاحبه با سرکارخانم: SETAYESH.MO هرگونه کپی برداری از این مصاحبه اختصاصی پیگرد قانونی به دنبال خواهد داشت! (مدیریت بیوگرافی انجمن یک رمان) امضا : Hadiseh Shahbazi
بهنام خداوند لوح و قلم مصاحبه با سرکارخانم: SETAYESH.MO هرگونه کپی برداری از این مصاحبه اختصاصی پیگرد قانونی به دنبال خواهد داشت! (مدیریت بیوگرافی انجمن یک رمان)
Hadiseh Shahbazi نویسنده افتخاری سطح 29 ارسالیها 1,507 پسندها 27,859 امتیازها 48,073 مدالها 21 17/4/22 نویسنده موضوع #2 ۱ـ خودتون رو کوتاه معرفی کنید: ستایش هستم شونزده ساله از تهران محصل رشتهی طراحی و دوخت ۲ـ شخصیتتون رو توصیف کنید: حساس، کمی سرد در برخورد با افراد غریبه، و بیش از اندازه عصبانی و صد البته دلسوز ۳ـ مهمترین شعار زندگیتون؟ رویاهات رو باید باور کنی تا سعی کنی بهشون برسی. ۴ـ بزرگترین آرمان زندگیتون؟ موفقیت در هر کاری که شروع میکنم. ۵ـ بهترین خصوصیتی که انسان میتونه داشته باشه؟ [COLOR=rgb(0, 0... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Hadiseh Shahbazi
۱ـ خودتون رو کوتاه معرفی کنید: ستایش هستم شونزده ساله از تهران محصل رشتهی طراحی و دوخت ۲ـ شخصیتتون رو توصیف کنید: حساس، کمی سرد در برخورد با افراد غریبه، و بیش از اندازه عصبانی و صد البته دلسوز ۳ـ مهمترین شعار زندگیتون؟ رویاهات رو باید باور کنی تا سعی کنی بهشون برسی. ۴ـ بزرگترین آرمان زندگیتون؟ موفقیت در هر کاری که شروع میکنم. ۵ـ بهترین خصوصیتی که انسان میتونه داشته باشه؟ [COLOR=rgb(0, 0... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.