فال شب یلدا

پزشکی خوراکیهایی که برای تقویت چشم مفید هستند

  • نویسنده موضوع FATEMEH_R
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 4
  • بازدیدها 451
  • کاربران تگ شده هیچ

FATEMEH_R

مدیر بازنشسته
سطح
13
 
ارسالی‌ها
495
پسندها
4,120
امتیازها
17,473
مدال‌ها
14
  • نویسنده موضوع
  • #1
بررسي ها نشان داده اند كه ميزان ويتامين A موجود در يك هويج متوسط دو برابر مقدار توصيه شده در روز است ، پس مصرف اين سبزي واقعاً براي تقويت چشم مؤثر است. اگر شما هويج دوست نداريد نگران نباشيد. مواد غذايي زياد ديگري وجود دارند كه حاوي مقدار زيادي ويتامين A و ديگر مواد لازم براي سلامت چشم هستند. در اين مقاله سعي کرده ايم ويتامين ها و ديگر تركيبات مفيد براي سلامتي چشم و مواد غذايي حاوي آنها را معرفي کنيم.
۱- آنتي اكسيدان ها
آنتي اكسيدان ها مولكول هايي هستند كه با خنثي كردن ” راديكال هاي آزاد ” مانع اثر مخرب آنها بر سلول هاي بدن مي شوند. راديكال هاي آزاد تركيباتي هستند كه بر اثر واكنش هاي شيميايي در داخل بدن توليد مي شوند. تحقيقات نشان داده است كه بعضي از آنتي كسيدان ها خطر ابتلا به بسياري از...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : FATEMEH_R

FATEMEH_R

مدیر بازنشسته
سطح
13
 
ارسالی‌ها
495
پسندها
4,120
امتیازها
17,473
مدال‌ها
14
  • نویسنده موضوع
  • #2
ميزان لازم ويتامين A براي مردان بالاتر از ۱۱ سال ۱۰۰۰RE1 و در زنان بالاي ۱۱ سال ۸۰۰RE است. RE يا RETINAL EQUIVALENT ؛ واحد اندازه گيري ويتامين A و به معناي ” معادل رتينول ” است. ويتامين A با واحد بين المللي (INTERNATIONAL UNIT) نيز سنجيده مي شود. در مواد غذايي با منشاء گياهي هر RE معادل ۱۰ واحد بين المللي و در مواد غذايي با منشاء حيواني هر RE معادل ۳٫۳ واحد بين المللي است.
افراد سيگاري و افرادي كه الكل مصرف مي كنند، بايد ويتامين A بيشتري دريافت كنند، زيرا توتون مانع جذب ويتامين A مي شود. الكل نيز ذخيره ويتامين A بدن را از بين مي برد. در عين حال بايد مراقب قرص هاي ويتامين حاوي بتا- كاروتن نيز بود. مطالعات نشان داده اند كه اين قرص ها شيوع سرطان ريه را در افراد سيگاري بالا مي برند. در اين...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : FATEMEH_R

FATEMEH_R

مدیر بازنشسته
سطح
13
 
ارسالی‌ها
495
پسندها
4,120
امتیازها
17,473
مدال‌ها
14
  • نویسنده موضوع
  • #3
ب ) لوتيئين و گزانتين
لوتيئين و گزانتين رنگدانه ها ي گياهي زرد رنگ هستند. مطالعات مختلف نشان داده اند لوتئين و گزانتين ممكن است در كاهش خطر ابتلا به كاتاراكت مؤثر باشند. لوتئين و گزانتين ارتباط تنگاتنگي با هم دارند. اين دو ماده اغلب همراه با يكديگر در سبزيجات و ميوه جات يافت شده و بدن مي تواند لوتئين را به گزانتين تبديل كند. در حال حاضر مقدار مصرف روزانه اي اين دو ماده مشخص نشده است ولي بهتر است روزانه کمي مصرف شوند زيرا بدن نمي تواند اين دو ماده را بسازد. بهترين منبع تأمين اين مواد، سبزيجات سبز و پربرگ بويژه اسفناج است. كلم و سبزيجات سبز رنگ نيز منابع خوبي هستند. لوتئين و گزانتين را مي توان در سبزيجات و ميوه جات زرد و نارنجي رنگ نظير ذرت نيز يافت. سبزيجات پخته مقادير بيشتري لوتئين...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : FATEMEH_R

FATEMEH_R

مدیر بازنشسته
سطح
13
 
ارسالی‌ها
495
پسندها
4,120
امتیازها
17,473
مدال‌ها
14
  • نویسنده موضوع
  • #4
۲- اسيدهاي چرب ضروري
بسياري از مردم نمي توانند باور كنند كه چربي ها نيز براي سلامتي لازم هستند. اسيدهاي چرب در واقع زير بناي چربي ها هستند و بعضي از آنها از اين جهت ” ضروري ” خوانده مي شوند كه بدن نمي تواند آنها را بسازد و بايد حتماً از طريق مواد غذايي تأمين شوند.
اسيدهاي چرب ضروري شامل چربي هاي اشباع نشده اُمگا-۳ و اُمگا-۶ هستند اُمگا-۳ اصلي، آلفا-لينولنيك اسيد است و مشتقات شامل ايكوزاپنتانوئيك اسيد (EICOSAPENTAEONIC ACID)، داكوزاهگزانوئيك اسيد (DACOSAHEXAENOIC ACID) و چند تركيب ديگر است. اُمگا-۶ اصلي نيز لينولئيك اسيد است كه مشتقات آن تاثيري در سلامت چشم و بينايي ندارند.
اسيدهاي چرب ضروري در تكامل بينايي در نوزادان نقش دارند. كمبود اين مواد ( به ويژه اُمگا-۳ ) در بزرگسالان ممكن است سبب...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : FATEMEH_R

FATEMEH_R

مدیر بازنشسته
سطح
13
 
ارسالی‌ها
495
پسندها
4,120
امتیازها
17,473
مدال‌ها
14
  • نویسنده موضوع
  • #5
تحقيقات نشان داده است كه آنتي اكسيدان ها خطر ابتلا به كاتاراكت را كاهش مي دهند. بعضي از آنتي اكسيدان ها فوايد ديگري نيز دارند. بطور مثال ويتامين A چشم را در برابر كوري محافظت كرده و ويتامين C ممكن است در جلوگيري يا تسكين گلوكوم نقش داشته باشد. همچنين اسيد هاي چرب ضروري علائم خشكي چشم را كاهش داده و از چشم محافظت مي كنند.
مواد غذايي زير براي داشتن چشمي سالم توصيه مي شوند:
ويتامين A : روغن كبد ماهي ، جگر، هويج
لوتئين و گزانتين : اسفناج، كلم
ويتامين C: فلفل دلمه اي ، كلم ، توت فرنگي ، پرتقال
بيوفلاونوئيدها : مركبات، انگور
ويتامين E : تخمه آفتاب گردان، بادام ، فندق
سلنيوم : آجيل، غذاهاي دريايي
روي : جوانه گندم ، آجيل
اسيدهاي چرب ضروري : ماهي
بطور كلي شما بايد مقادير زيادي سبزيجات سبز و پر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : FATEMEH_R

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا