متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

روانشناسی اجتماعی روانشناسی افراد لجباز و یکدنده

• نویسنده موضوع FATEMEH HOSSEINI
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 92
  • کاربران تگ شده هیچ

FATEMEH HOSSEINI

کاربر فعال
سطح
25

ارسالی‌ها
1,237
پسندها
16,078
امتیازها
38,073
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
  • محروم
روانشناسی افراد لجباز و یکدنده

چگونه باید با افراد یکدنده و لجباز برخورد کنیم و راه و روش کنار آمدن با آن ها چگونه است این افراد چه نوع زندگی دارند و روش برخورد آن ها چه تاثیراتی روی زندگی آنان میگذارد بهانه جویی و لجبازی آنان را چگونه می توان کتار گذاشت.

بعد از یک روز کاری پر فشار و طاقت فرسا باید می‌رفتیم دندان پزشکی، دکتری که به سختی توانسته‌ بودم از او وقت بگیرم رسیدم به مطب و دیدم وای چه خبره همه منتظر نوبتشون بودند خلاصه یک صندلی خالی دیدم و نشستم.

کنار من خانم آقایی نشسته بودند که مشخص بود زن و شوهر هستند و مدام زیر لب با یکدیگر بگو و مگو می‌کردند یک دفعه شنیدم خانم به آقا گفت: می‌شود این قدر در مورد هر مساله‌ کوچکی بهانه نگیری و غرو لند نکنی؟! آقا جواب...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : FATEMEH HOSSEINI

FATEMEH HOSSEINI

کاربر فعال
سطح
25

ارسالی‌ها
1,237
پسندها
16,078
امتیازها
38,073
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
  • محروم
بی‌آنکه از تاثیر مخرب آن بر زندگی خود آگاه باشیم
بیان جمله من همینم که هستم از این رو مشکل آفرین و دردساز است که هر گونه میل و انگیزهٔ رشد، تعالی و تغییر را در انسان از بین می‌برد و از آنجایی که انسان معمار لحظه‌های خویش است به زبان آوردن این جملات هیچ نیازی به تغییر و بازسازی در رفتار و کردار او را به وجود نمی‌آورد و در نتیجه از وضعیتی که در حال حاضر در آن قرار دارد راضی می‌ماند و رشد نمی‌کند.
در این جمله کوتاه می‌توانیم غرور، لجاجت، خودرایی، خودخواهی، در جا زدن و به تدریج راندن آدم‌ها از اطراف خود را حس کنیم اگر من و شما هم به طور غیر مستقیم یا ناخواسته این جمله در ذهنمان نقش می‌بندد باید بسیار مراقب باشیم.
انسان‌های بزرگ حتی از کودکان هم درس می‌گیرند اساتید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : FATEMEH HOSSEINI
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] RiRa-M