نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

هنرمندان مانی | نقاش

  • نویسنده موضوع S.LOTFI
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 142
  • کاربران تگ شده هیچ

S.LOTFI

نویسنده افتخاری
سطح
37
 
ارسالی‌ها
5,238
پسندها
31,596
امتیازها
80,673
مدال‌ها
51
  • نویسنده موضوع
  • #1
مانی
مانی نقاش باستانی ایران که ادعای پیغمبری نیز داشت، نسبش به اشکانیان می رسد. نام پدرش «پتک» و یا «فوتتق بابک بن ابوبزرام» و نام مادرش «مریم» بود. وی به سال 216 میلادی (سال چهارم سلطنت اردوان، پادشاه اشکانی) در قریه ماردینر، نزدیک بابل (شهر باستانی) متولد شده است. مانی مثل مسیح به طب نیز ممارست داشته و یکی از خویشان پادشاه را که گرفتار مرضی بود وعده شفا داده و کامیاب نشد و علت کدورت و غضب بهرام اول، پادشاه ساسانی نیز از آن بوده است. وی در زمان شاپور اول و چندین پادشاه دیگر می زیسته، بالاخره او را به زندان افکندند و مدت 26 روز با او در زندان بسیار وحشیانه رفتار کردند.

***
بنا به روایات تاریخی، پای مانی کج بوده است. «مانیون» را «زنادقه» می گفتند و «ابن مقفع» را هم به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : S.LOTFI

Łacrîmosã

نو ورود
سطح
35
 
ارسالی‌ها
1,346
پسندها
24,063
امتیازها
61,573
مدال‌ها
36
  • #2
مانی پیامبر کیست؟
به‌عقیده مانی، او آخرین پیامبر الهی بود که نبوت آدم، زرتشت، بودا و عیسی را تکمیل می‌کند؛ او ادعا داشت که خاتم پیامبران و برترین‌ِ آنان است. مانی در سن ۱۳ سالگی با آن فرشته وحی دیدار کرد و پس از آن، به‌دنبال کسب دانش رفت. او از شش تا ۱۳ سالگی تحت تعلیم فرقه‌ای که پدرش آن را دنبال می‌کرد، به‌مواردی مثل وجود خیر و شر در دنیا و دوری از مادیات و تعلقات دنیوی ایمان آورده بود. مانی در زمان ارتباط با فرشته وحی مامور شد تا از سه چیز پرهیز کند؛ خوردن گوشت، نوشیدن ش*ر..اب و ارتباط (و داد و ستد) با زنان.
***
پس از این اتفاق، مانی به‌کشورهای مختلف سفر می‌کند. او ابتدا به‌اروپا و یونان می‌رود و سپس در ۲۴ سالگی، پس از رسیدن به‌آن حد از کمال که...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Łacrîmosã

Łacrîmosã

نو ورود
سطح
35
 
ارسالی‌ها
1,346
پسندها
24,063
امتیازها
61,573
مدال‌ها
36
  • #3
سخنان مانی پیامبر
گفته می‌شود که مجموعه‌ گفتارها مانی و سخنرانی‌های او در کتابی با نام‌ «کفالیا» گرد‌آوری شده‌ است. از دیگر آثار مانی، پیامبر باغ‌های اشراق، می‌توان به‌کتب گنج زندگی، غولان، رازان (اسرار)، نیایش‌ها و رسالات اشاره کرد؛ اما مهم‌ترین اثر مانی کتاب «ارژنگ» است. مانی در کتاب ارژنگ به‌اندازه‌ای زیبا و دیدنی توانسته بیان‌ها و شالوده آیین خود را تصویر کند که از هنر نقاشی او با عنوان «معجزه مانی» یاد می‌شود. فردوسی نیز در گوشه‌ای از شاهنامه با تمرکز بر توانایی نگارگری مانی، او را چنین معرفی کرده است:
"بیامد یکی مرد گویا زچین

که چون او مصّور نبیند زمیـن
.
به صورتگری گفت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Łacrîmosã

موضوعات مشابه

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا