Hadiseh Shahbazi نویسنده افتخاری سطح 29 ارسالیها 1,507 پسندها 27,859 امتیازها 48,073 مدالها 21 6/5/22 نویسنده موضوع #1 بهنام خداوند لوح و قلم مصاحبه با سرکارخانم: Fatemevahedi86 هرگونه کپی برداری از این مصاحبه اختصاصی پیگرد قانونی به دنبال خواهد داشت! (مدیریت بیوگرافی انجمن یک رمان) امضا : Hadiseh Shahbazi
بهنام خداوند لوح و قلم مصاحبه با سرکارخانم: Fatemevahedi86 هرگونه کپی برداری از این مصاحبه اختصاصی پیگرد قانونی به دنبال خواهد داشت! (مدیریت بیوگرافی انجمن یک رمان)
Hadiseh Shahbazi نویسنده افتخاری سطح 29 ارسالیها 1,507 پسندها 27,859 امتیازها 48,073 مدالها 21 6/5/22 نویسنده موضوع #2 ۱ـ خودتون رو کوتاه معرفی کنید: فاطمه واحدی هستم از تهران پدرو مادرم لر همدان هستن ولی خودم و برادرام تهرانی ۲ـ شخصیتتون رو توصیف کنید: معمولا شخصیت آروم ومهربان و خونسردی دارم ،سعی میکنم اگه مشکلی برام پیش اومد با خونسردی اون مشکلو حل کنم ۳ـ مهمترین شعار زندگیتون؟ مهربون باش و قوی ۴ـ بزرگترین آرمان زندگیتون؟ نویسنده ی بزرگی بشم و در آینده به قدری پول داشته باشم که به نیازمند ها کمک کنم... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Hadiseh Shahbazi
۱ـ خودتون رو کوتاه معرفی کنید: فاطمه واحدی هستم از تهران پدرو مادرم لر همدان هستن ولی خودم و برادرام تهرانی ۲ـ شخصیتتون رو توصیف کنید: معمولا شخصیت آروم ومهربان و خونسردی دارم ،سعی میکنم اگه مشکلی برام پیش اومد با خونسردی اون مشکلو حل کنم ۳ـ مهمترین شعار زندگیتون؟ مهربون باش و قوی ۴ـ بزرگترین آرمان زندگیتون؟ نویسنده ی بزرگی بشم و در آینده به قدری پول داشته باشم که به نیازمند ها کمک کنم... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.