Hadiseh Shahbazi نویسنده افتخاری سطح 29 ارسالیها 1,507 پسندها 27,859 امتیازها 48,073 مدالها 21 9/5/22 نویسنده موضوع #1 بهنام خداوند لوح و قلم مصاحبه با سرکارخانم: .Aurorarkness. هرگونه کپی برداری از این مصاحبه اختصاصی پیگرد قانونی به دنبال خواهد داشت! (مدیریت بیوگرافی انجمن یک رمان) امضا : Hadiseh Shahbazi
بهنام خداوند لوح و قلم مصاحبه با سرکارخانم: .Aurorarkness. هرگونه کپی برداری از این مصاحبه اختصاصی پیگرد قانونی به دنبال خواهد داشت! (مدیریت بیوگرافی انجمن یک رمان)
Hadiseh Shahbazi نویسنده افتخاری سطح 29 ارسالیها 1,507 پسندها 27,859 امتیازها 48,073 مدالها 21 9/5/22 نویسنده موضوع #2 ۱ـ خودتون رو کوتاه معرفی کنید: کارولین 18/جا به جا میشیم و من اینو دوست دارم ۲ـ شخصیتتون رو توصیف کنید: کمی خفن یکمی بدجنس و در عین حال مهربون اجتماعی ودر عین حال منفرد دوست ندارم کسی از دستم ناراحت باشه ۳ـ مهمترین شعار زندگیتون؟ ۴ـ بزرگترین آرمان... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Hadiseh Shahbazi
۱ـ خودتون رو کوتاه معرفی کنید: کارولین 18/جا به جا میشیم و من اینو دوست دارم ۲ـ شخصیتتون رو توصیف کنید: کمی خفن یکمی بدجنس و در عین حال مهربون اجتماعی ودر عین حال منفرد دوست ندارم کسی از دستم ناراحت باشه ۳ـ مهمترین شعار زندگیتون؟ ۴ـ بزرگترین آرمان... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.