- نویسنده موضوع
- #1
مواد لازم برای باچانگای گوشت
- خمیر یوفکا سه ورق
- گوشت چرخ کرده 500 گرم
- پیاز یک عدد
- رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
- هویج رنده شده سه عدد
- پنیر پیتزا 300 گرم
- اسفناج یا برگ چغندر خردشده 100 گرم
- روغن، نمک و فلفل به میزان لازم
- آویشن یک قاشق چایخوری
- آب نصف پیمانه
طرز تهیه باچانگای گوشت
گوشت چرخ کرده را با پیاز خرده شده، روغن و نمک تفت دهید و سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و کمی فلفل بزنید.یک...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.