- نویسنده موضوع
- #1
مواد لازم برای ژیبابا
- مرغ (سینه، ران یا بال) :یک کیلو
- پیاز :یک عدد متوسط
- نمک و فلفل و زردچوبه :به میزان لازم
- پودر سیر :کمی
- سس مایونز :یک پیمانه
- چیپس خلالی :یک بسته
طرز تهیه ژیبابا
مرغ ها را میشوریم، و می گذاریم آبش برود...با یک عدد پیاز خرد شده، کمی نمک، فلفل، پودر سیر و زردچوبه مزه دار میکنیم و میگذاریم دو سه ساعتی بماند تا ترد شود!بعد مرغ ها را...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.