- نویسنده موضوع
- #1
حلوا از محبوب ترین شیرینی ماه رمضان و پای ثابت نذریهاست. از قدیم الایام تا کنون از حلوا نه تنها برای مراسم ختم و عزاداریهای ملی و مذهبی استفاده می شد بلکه در بسیاری از مناطق ایران برای مراسم شادی و عروسی نیز حلوا تهیه می کنند. بسیاری از خانم های ایرانی با تهیه حلوای ساده آشنا هستند اما آیا رازهای خوشمزه شدن حلوا را بلدید؟ برای تهیه یک حلوای خوشمزه و مجلسی با این بخش از آشپزخانه همراه شوید.
![حلوا حلوا](https://files.namnak.com/users/nh/aup/202110/536_pics/%D8%AD%D9%84%D9%88%D8%A7.jpg)
تهیه آرد مناسب
برای اینکه حلوای شما بافت لطیف تر و طعم بهتری داشته باشد، برای تهیه آن از آرد نان سنگک استفاده نمایید. آرد سبوسدار گلوتن پایینی دارد و به همین...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.