- نویسنده موضوع
- #1
پیتزا یک غذای ایتالیایی و پرطرفدار در جهان است که با دستورهای و مواد بسیار متنوعی تهیه می شود. شما می توانید با مواد مختلفی در خانه و به راحتی پیتزا تهیه کنید. یکی از مهمترین اصول در تهیه پیتزا حفظ لطافت و ترد بودن نان یا همان پایه پیتزا است که در طعم و حتی ظاهر پیتزا تاثیرگذار است. یک سری اشتباهات رایج، باعث خشک شدن خمیر پیتزا در فر یا می شود. در این بخش از آشپزخانه علت خشک شدن خمیر پیتزا در فر و توستر را بیان می کنیم.
زمان پخت طولانیه
گرمای زیاد در مدت طولانی، باعث تبخیر رطوبت خمیر پیتزا و خشک شدن آن می شود. قسمت خارجی و دور خمیر پیتزای پخته شده، باید ترد و قسمت داخلی آن باید مرطوب، پفکی و نرم باشد.اگر خمیر پیتزا بیش از حد حرارت ببیند، خمیر سفت و خشک...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.