- ارسالیها
- 2,128
- پسندها
- 4,360
- امتیازها
- 30,973
- مدالها
- 16
- نویسنده موضوع
- #1
تبدیل ضایعات ماهی سالمون به غذایی لذیذ با کمک باکتری ها
پژوهشگران طرح تحقیقاتی در اروپا، برشهای ماهی سالمون را که طرفدار ندارد و به قیمت ارزان فروخته می شود، با استفاده از باکتری لاکتوباسیلوس و فرایند تخمیر به غذایی لذیذ و خوشمزه تبدیل کرده اند.
مدیر کارخانه “راخرای” (Die Räucherei) در هامبورگ می گوید: وقتی که ماهی سالمون پرورشی در نروژ را پوست می کنند، تکه ها باقی مانده مشکلزا بود زیرا این تکه ها را به قیمت خوبی نمی خریدند.
این کارخانه برای یافتن راه حل، به یک پروژه پژوهشی اروپایی موسوم به «تخمیر ماهی پلاس» پیوسته است. محققان این پروژه هم راهی پیدا کرده اند که بتوان ضایعات برش ماهی را با تخمیر به ماده غذایی تبدیل کرد. آنها برای این کار از یک پودر که حاوی باکتریهای غذایی خاصی...
پژوهشگران طرح تحقیقاتی در اروپا، برشهای ماهی سالمون را که طرفدار ندارد و به قیمت ارزان فروخته می شود، با استفاده از باکتری لاکتوباسیلوس و فرایند تخمیر به غذایی لذیذ و خوشمزه تبدیل کرده اند.
مدیر کارخانه “راخرای” (Die Räucherei) در هامبورگ می گوید: وقتی که ماهی سالمون پرورشی در نروژ را پوست می کنند، تکه ها باقی مانده مشکلزا بود زیرا این تکه ها را به قیمت خوبی نمی خریدند.
این کارخانه برای یافتن راه حل، به یک پروژه پژوهشی اروپایی موسوم به «تخمیر ماهی پلاس» پیوسته است. محققان این پروژه هم راهی پیدا کرده اند که بتوان ضایعات برش ماهی را با تخمیر به ماده غذایی تبدیل کرد. آنها برای این کار از یک پودر که حاوی باکتریهای غذایی خاصی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.