متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

تبدیل ضایعات ماهی سالمون به غذایی لذیذ با کمک باکتری ها

ســـحرپــروانـہ

مدیر بازنشسته
سطح
14
 
ارسالی‌ها
2,128
پسندها
4,360
امتیازها
30,973
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع
  • #1
تبدیل ضایعات ماهی سالمون به غذایی لذیذ با کمک باکتری ها

پژوهشگران طرح تحقیقاتی در اروپا، برشهای ماهی سالمون را که طرفدار ندارد و به قیمت ارزان فروخته می شود، با استفاده از باکتری لاکتوباسیلوس و فرایند تخمیر به غذایی لذیذ و خوشمزه تبدیل کرده اند.
مدیر کارخانه “راخرای” (Die Räucherei) در هامبورگ می گوید: وقتی که ماهی سالمون پرورشی در نروژ را پوست می کنند، تکه ها باقی مانده مشکلزا بود زیرا این تکه ها را به قیمت خوبی نمی خریدند.
این کارخانه برای یافتن راه حل، به یک پروژه پژوهشی اروپایی موسوم به «تخمیر ماهی پلاس» پیوسته است. محققان این پروژه هم راهی پیدا کرده اند که بتوان ضایعات برش ماهی را با تخمیر به ماده غذایی تبدیل کرد. آنها برای این کار از یک پودر که حاوی باکتریهای غذایی خاصی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : ســـحرپــروانـہ

موضوعات مشابه

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا