- نویسنده موضوع
- #1
تازه نگهداشتن خیار
برای تازه نگه داشتن خیار ها در طولانی مدت، آن ها را داخل دستمال کاغذی بپیچید و بعد داخل یک کیسه مشمایی زیپ دار قرار دهید. با انجام این کار خیار های شما در طولانی مدت تازه و سالم باقی می ماند.کپک نزدن پنیر
بسته بندی پنیر کاتیج یا هر پنیری را که خریداری می کنید، به صورت معکوس داخل یخچال قرار دهید. انجام این کار باعث می شود تا مکش به سمت پایین به وجود بیاید و باکتری ها نتوانند خوب رشد کنند و در نتیجه پنیر سریع کپک نمی زند.خراب نشدن آرد
برای جلوگیری از خراب شدن آرد ، یک تکه آدامس نعنایی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.