متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

همه چیز درباره کفیر

ســـحرپــروانـہ

مدیر بازنشسته
سطح
14
 
ارسالی‌ها
2,128
پسندها
4,360
امتیازها
30,973
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع
  • #1
کفیر (Kefir) یک فراورده تخمیر‌شده شیر است که منشا آن از کوه‌های قفقاز می باشد. مصرف این فراورده در جنوب غرب آسیا، اروپای شرقی و روسیه رایج است.
کلمه کفیر از کلمه ترکی «کیف» گرفته شده است که به معنای احساس خوشی پس از مصرف این نوشیدنی است. این نوشیدنی با استفاده از «دانه‌های» کفیر تهیه می‌شود.
این دانه‌ها که به صورت توده‌های سفید یا مایل به زرد ژلاتینی با ظاهری شبیه گل کلم هستند، در واقع حاوی کشت مخمر و باکتری‌های اسیدلاکتیک هستند.
کفیر با استفاده پایه‌ای از شیر حیوان، شیر سویا، شیر نارگیل، آب میوه و قند و محلول ملاس تهیه می‌شود. دانه‌های کفیر به این پایه وارد می‌شوند و تخمیر ایجاد می‌کنند. دانه‌های کفیر بعدا پیش از بسته‌بندی فراورده صاف می‌شوند.
بیشترین دلیلی که برای نوشیدن کفیر تبلیغ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : ســـحرپــروانـہ

موضوعات مشابه

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا