متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

پزشکی چرا نباید غذای سرخ شده بخوریم؟

  • نویسنده موضوع FATEMEH HOSSEINI
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 341
  • کاربران تگ شده هیچ

FATEMEH HOSSEINI

کاربر فعال
سطح
25
 
ارسالی‌ها
1,237
پسندها
16,078
امتیازها
38,073
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
  • محروم
  • #1
چرا نباید غذای سرخ شده بخوریم؟

غذای سرخ شده مقدار کالری و چربی بالایی دارند که برای سلامت مضر است. خوردن زیاد غذای سرخ شده ریسک ابتلا به بیماری قلبی و کبد چرب را افزایش می‌دهد. روغن‌های سرخ‌کردنی با نقطه دود بالا مثل روغن کانولا، روغن کنجد، آفتاب‌گردان، ذرت و غیره برای سرخ کردن بهتر هستند.

غذای سرخ‌کرده خوشمزه است و هیچ حرف و حدیث، اما و اگری هم ندارد، البته که مثل هر چیز دیگری، زیاده‌روی در مصرف غذای سرخ شده روی سلامت کلی بدن تأثیر می‌گذارد. مصرف هر چند وقت یک‌بار غذاهای سرخ شده و چرب لزوماً روی سلامت تأثیر نمی‌گذارد، اما مصرف مداوم این غذاها باعث بیماری‌های جسمی و عوارض جدی و گاه خطرناکی خواهد شد.

خوردن غذای سرخ شده چه مضراتی دارد؟
غذای سرخ کرده میزان کالری...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : FATEMEH HOSSEINI

FATEMEH HOSSEINI

کاربر فعال
سطح
25
 
ارسالی‌ها
1,237
پسندها
16,078
امتیازها
38,073
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
  • محروم
  • #2
عوارض استفاده از پیاز سرخ شده
از قدیم گفتند «عروس بی جهاز، قرمه بی پیاز». خود این مثل نشان‌دهنده‌ی علاقه دیرینه ما ایرانی‌ها به پیاز و پیازداغ است. پیازداغ همراه همیشگی آشپزی ما ایرانی‌هاست، اما بهتر است بدانید که مصرف زیاد آن می‌تواند مضر باشد. پیاز سرشار از ویتامین و مواد معدنی مثل فولات، تیامین، کلسیم، منیزیم، پتاسیم، منگنز و انواع ویتامین‌های C، K و B6 است و مصرف آن در رژیم غذایی روزانه تأثیرات مثبتی روی بدن می‌گذارد، اما پیاز سرخ‌شده در روغن باعث بالا رفتن میزان کالری پیاز می‌شود که زیاده‌روی در مصرف آن عوارضی مثل چاقی و بیماری‌های جسمی مختلفی به ‌دنبال دارد. از آنجایی که پیازداغ عضو جدانشدنی در آشپزی ما ایرانی‌هاست، توصیه دکترتو به شما این است که در مصرف آن زیاده نکنید.
...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : FATEMEH HOSSEINI

FATEMEH HOSSEINI

کاربر فعال
سطح
25
 
ارسالی‌ها
1,237
پسندها
16,078
امتیازها
38,073
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
  • محروم
  • #3
مضرات مصرف غذای سرخ شده در کودکان
تأثیر مصرف غذاهای سرخ‌کردنی برای کودکان بیشتر در بلندمدت و بزرگسالی خودش را نشان می‌دهد. کودک وقتی که به سن جوانی و میانسالی رسیده با انواع مشکلات و بیماری‌های جسمی، چاقی، مشکلات قلبی، سرطان و دیابت روبه‌رو می‌شود.

احتمال ابتلا به سرطان سینه در خانم‌هایی که در کودکی غذاهای سرخ شده زیاد مصرف می‌کردند بالاتر است. غذاهای سرخ‌کردنی باعث افزایش کالری دریافتی بدن و چاقی در کودکان می‌شوند. مهم‌تر اینکه مصرف غذاهای سرخ‌کردنی برای کودکان باعث افت ضریب هوشی آن‌ها می‌شود.

انواع روغن‌های سرخ‌کردنی
روغن‌ها در غذاهای سرخ شده انواع مختلفی دارند، از روغن جامد گرفته تا روغن مایع مخصوص پخت ‌و پز و روغن‌های سرخ‌کردنی. روغن‌های سرخ‌کردنی نوعی روغن خوراکی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : FATEMEH HOSSEINI

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا