- نویسنده موضوع
- #1
آماده کردن چای فلاسکی یا فلاکسی
برای آماده کردن یک چای فلاکسی خوشمزه:- در کتری یا سماور آب بریزید و بر روی حرارت قرار دهید تا کاملا بجوشد.
- فلاسک و تمام قسمتهایش را به صورت جداگانه با آب گرم شستشو دهید.
- دو قاشق چای به ازای یک فلاسک یک لیتری، داخل فلاسک بریزید.
- کمی آب جوش داخل فلاسک بریزید و سپس خالی کنید.
- آب جوش را روی چای بریزید و به مدت 15 دقیقه اجازه دهید تا دم بکشد.
نکات مهم
- آب مورد استفاده برای دم کردن چای باید تازه و کاملاً زلال باشد.آب لوله کشی و فیلتر شده برای چای مناسب تر می باشد.
- درون کتری و سماور آب داغ نریزید و بهتر است آب سرد ریخته و اجازه دهید بجوشد.
- اگر در کتری یا سماور آب داغ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.