- ارسالیها
- 60
- پسندها
- 67
- امتیازها
- 123
- مدالها
- 1
- نویسنده موضوع
وزیر امور خارجه کشورمان با بیان اینکه برای رفع تحریمها در دولت جدید تلاش زیادی کردیم و در حال طی کردن مراحل پایانی هستیم، گفت: اگر آمریکاییها واقعبینانه برخورد کنند، فکر میکنم حل شدنی است.
حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه در دیدار با حسین موینی رئیس جمهور زنگبار با بیان اینکه برای رفع تحریم های ایران، در دولت جدید تلاشهای زیادی کردیم و در حال طی کردن مراحل پایانی کار هستیم، گفت: اگر آمریکاییها واقعبینانه برخورد کنند، فکر میکنم حل شدنی است.
وی تا تقدیر از مساعدتها و تعاملات تانزانیا و زنگبار در دوران تحریم، خطاب به رئیس جمهور زنگبار گفت: سلامهای گرم رئیس جمهور و دعوت رسمی رئیس جمهور را به جنابعالی را میرسانم.
وزیر امور خارجه با بیان اینکه ایران دارای مقام پنجم در...
حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه در دیدار با حسین موینی رئیس جمهور زنگبار با بیان اینکه برای رفع تحریم های ایران، در دولت جدید تلاشهای زیادی کردیم و در حال طی کردن مراحل پایانی کار هستیم، گفت: اگر آمریکاییها واقعبینانه برخورد کنند، فکر میکنم حل شدنی است.
وی تا تقدیر از مساعدتها و تعاملات تانزانیا و زنگبار در دوران تحریم، خطاب به رئیس جمهور زنگبار گفت: سلامهای گرم رئیس جمهور و دعوت رسمی رئیس جمهور را به جنابعالی را میرسانم.
وزیر امور خارجه با بیان اینکه ایران دارای مقام پنجم در...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
آخرین ویرایش