دسر طرز تهیه پاستیل خانگی

  • نویسنده موضوع FAEZEH ASADYAN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 103
  • کاربران تگ شده هیچ

FAEZEH ASADYAN

مدیر بازنشسته خانواده
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
17/2/22
ارسالی‌ها
433
پسندها
845
امتیازها
5,713
مدال‌ها
9
سن
15
سطح
7
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
طرز تهیه پاستیل بازاری کشدار لاستیکی صنعتی خانگی بدون گلوکز شکری ماری با پودر ژله بدون پودر ژلاتین بدون قالب نوشابه ای
مواد لازم پاستیل خانگی
پودر ژله با رنگ دلخواه۱ بسته
ژلاتین۲ قاشق غذاخوری
گلوکز مایع۱ قاشق غذاخوری
آب جوشنصف لیوان
 
امضا : FAEZEH ASADYAN

FAEZEH ASADYAN

مدیر بازنشسته خانواده
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
17/2/22
ارسالی‌ها
433
پسندها
845
امتیازها
5,713
مدال‌ها
9
سن
15
سطح
7
 
  • نویسنده موضوع
  • #2

مرحله اول​

ابتدا آب جوش را داخل یک کاسه استیل می ریزیم، سپس پودر ژله را به همراه ژلاتین و گلوکز به کاه اضافه می کنیم. حالا کاسه را به روش بن ماریروی بخار آب ( کتری در حال جوش یا سماور ) قرار می دهیم و مواد را در آب حل می کنیم.

مرحله دوم​

پودر ژله، ژلاتین و گلوکز باید به طور کامل در آب حل شود. حالا یک قالب سلیکونی انتخاب می کنیم و با مقدار خیلی کمی روغن مایع داخل قالب را چرب می کنیم. در ادامه مایه پاستیل را داخل قالب می ریزیم و داخل فریز قرار می دهیم.

مرحله سوم​

توجه داشته باشید که پاستیل باید به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون فریزر بماند تا خودش را بگیرد. پس از گذشت این زمان دست هایمان را با روغن مایع کمی چرب می کنیم و پاستیل ها را...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : FAEZEH ASADYAN

موضوعات مشابه

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا