مرحله اول
برای تهیه قهوه لاته ایتالیایی ابتدا شیر را داخل شیرجوش می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا شیر به جوش بیاید، سپس در هر فنجان یا لیوانی که برای سرو قهوه در نظر گرفته ایم 1 قاشق غذاخوری قهوه فوری می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله به هر فنجان 1 قاشق مرباخوری شکر اضافه می کنیم و آب جوش را نیز بلافاصله روی مواد می ریزیم و با قاشق هم می زنیم تا شکر در قهوه حل شود و ترکیب شکر و قهوه فوری کاملا یکدست شوند.
مرحله سوم
در این مرحله زمانیکه شیر به جوش آمد آنرا داخل فرنچ پرس می ریزیم و تا نیمه پرس می کنیم تا شیر ما به حالت فوم در بیاید. اگر فرنج پرس در دسترس ندشاتیم شیر را درون یک ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم و تکان می دهیم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.