- ارسالیها
- 1,067
- پسندها
- 3,495
- امتیازها
- 19,173
- مدالها
- 15
- نویسنده موضوع
- #1
بهتر است در هر مرتبه دم کردن چای، آب سماور را عوض کنید. آبی که به مدت طولانی یا چند بار جوشیده طعم و خاصیت چای را کاهش میدهد.
- برای دم کردن چای سیاه بگذارید آب درون سماور کاملا به جوش آید سپس آن را روی چای ریخته و دقایقی برای دم کشیدن صبر کنید. برعکس، برای دم کردن چای سبز، آب به هیچ وجه نباید بجوشد و حرارتی در حد 10 درجه هم برای آن کافی است. این آب را روی چای سبز درون فنجان یا قوری بریزید و چند دقیقه در آن را گذاشته، سپس کیسه را خارج کرده یا برگها را صاف کنید و نوش جان فرمایید.
- با توجه به نوع چای، زمان دم آمدن آن متفاوت است.
- چای سبز بین سه تاپنج دقیقه دم میکشد. اگر چای بستهبندی شده خریدهاید در قسمت توضیح مشخصات یا طریقه دم کردن، باید زمان مناسب آن هم...
- برای دم کردن چای سیاه بگذارید آب درون سماور کاملا به جوش آید سپس آن را روی چای ریخته و دقایقی برای دم کشیدن صبر کنید. برعکس، برای دم کردن چای سبز، آب به هیچ وجه نباید بجوشد و حرارتی در حد 10 درجه هم برای آن کافی است. این آب را روی چای سبز درون فنجان یا قوری بریزید و چند دقیقه در آن را گذاشته، سپس کیسه را خارج کرده یا برگها را صاف کنید و نوش جان فرمایید.
- با توجه به نوع چای، زمان دم آمدن آن متفاوت است.
- چای سبز بین سه تاپنج دقیقه دم میکشد. اگر چای بستهبندی شده خریدهاید در قسمت توضیح مشخصات یا طریقه دم کردن، باید زمان مناسب آن هم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.