- ارسالیها
- 1,067
- پسندها
- 3,491
- امتیازها
- 19,173
- مدالها
- 15
- نویسنده موضوع
- #1
به لایه داخلی معده گاو و گوسفند که دارای بافت جویدنی است، سیرابی گفته میشود. این عضو گوشتی معده گاو و گوسفند سالهای سال به عنوان غذایی خوشمزه مورد استفاده مردم در اقصی نقاط دنیا بوده است. اما استفاده از آن امروزه زیاد مرسوم نیست. این غذای لذیذ کالری کمی دارد و سرشار از ویتامینهای لازم برای سلامت بدن میباشد، سیرابی میگویند که دارای بافت جویدنی است. سیرابی طعم ملایمی دارد که آن را تبدیل به غذایی خوشمزه به صورت جداگانه، یا در سوپ و خوراک کرده است.
سیرابی، اولین قسمت از معده دام است که گنجایشی برابر با یک هفتم وزن حیوان را دارد. معده گاو و گوسفند از چهار بخش سیرابی، شیردان، هزارلا و نگاری تشکیل یافته است که سیرابی نود درصد از حجم معده را تشکیل میدهد. ابتدای...
سیرابی، اولین قسمت از معده دام است که گنجایشی برابر با یک هفتم وزن حیوان را دارد. معده گاو و گوسفند از چهار بخش سیرابی، شیردان، هزارلا و نگاری تشکیل یافته است که سیرابی نود درصد از حجم معده را تشکیل میدهد. ابتدای...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.