آموزشی بهترین روش شستن سیرابی در منزل + روش کاهش بوی آن!

  • نویسنده موضوع Emmett
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 77
  • کاربران تگ شده هیچ

Emmett

کاربر سایت
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
9/3/21
ارسالی‌ها
1,085
پسندها
3,711
امتیازها
19,173
مدال‌ها
12
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
به لایه داخلی معده گاو و گوسفند که دارای بافت جویدنی است، سیرابی گفته می‌شود. این عضو گوشتی معده گاو و گوسفند سال‌های سال به عنوان غذایی خوشمزه مورد استفاده مردم در اقصی نقاط دنیا بوده است. اما استفاده از آن امروزه زیاد مرسوم نیست. این غذای لذیذ کالری کمی دارد و سرشار از ویتامین‌های لازم برای سلامت بدن می‌باشد، سیرابی می‌گویند که دارای بافت جویدنی است. سیرابی طعم ملایمی دارد که آن را تبدیل به غذایی خوشمزه به صورت جداگانه، یا در سوپ و خوراک کرده است.
سیرابی، اولین قسمت از معده دام است که گنجایشی برابر با یک هفتم وزن حیوان را دارد. معده گاو و گوسفند از چهار بخش سیرابی، شیردان، هزارلا و نگاری تشکیل یافته است که سیرابی نود درصد از حجم معده را تشکیل می‌دهد. ابتدای...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Emmett

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا