مرحله اول
برای تهیه سوهان کنجدی خوشمزه ابتدای کار یک تابه مناسب انتخاب می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس کنجد را به آن اضافه می کنیم و به مدت ۵ تا ۶ دقیقه به آرامی تفت می دهیم تا کمی برشته شود.
مرحله دوم
پس از اینکه عطر خشو کنجد بلند شد، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه یک تابه دیگر انتخاب می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس شکر را به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آب شود.
مرحله سوم
در این مرحله اجازه می دهیم شکر به طور کامل ذوب شده و کاراملی شود. توجه داشته باشید در حین ذوب شدن شکر نیازی به مخلوط کردن آن نیست. وقتی شکر کاملا کاراملی شد، کره را به آن اضافه می کنیم.
مرحله...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.