مرحله اول
برای تهیه قهوه دالگونا خوشمزه در ابتدای کار قهوه فوری را به همراه شکر و آب جوش درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن برقی به مدت ۳ تا ۵ دقیقه هم می زنیم تا قهوه پف کرده و خامه ای شود.
مرحله دوم
در صورت نبود همزن برقی، مخلوط قهوه را با چنگال به مدت ۱۵ دقیقه هم می زنیم تا قهوه مثل فوم پف کند. زمانی که قهوه به خوبی پف کرده و رنگ آن نسکافه ای شد، چند قالب یخ درون لیوان سرومان می ریزیم.
مرحله سوم
حالا شیر را به لیوان اضافه کرده و قهوه فرم گرفته شده را به آرامی درون لیوان روی شیر می ریزیم. حالا مقداری پودر قهوه به عنوان تزیین روی فوم الک می کنیم، سپس با قاشق به خوبی مخلوط کرده تا قهوه ترکیب شود...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.